Telia Personal Work – products and services for your business

ICt:llä lisää hyvinvointia töihin ja vapaa-ajalle

Mikä ihmeen ICT-hyvinvointi?
Blogit

Kiertotaloutta tukemassa yksi suojakuori kerrallaan

Kierrätys on varmaankin melkein jokaiselle tuttu käsite, ja tiettyjen asioiden kierrätyksestä on tullut monelle jopa rutiini ja osa tavallista arkea. Vaikka emme sitä aina ajattele, tuemme kiertotaloutta joka kerta kun viemme lehdet roskakatoksen paperinkeräykseen tai palautamme panttipullot kauppaan. Monesti myös ostamme kierrätetyista materiaaleista valmistettuja tuotteita sitä sen kummemmin ajattelematta kuten WC-paperia, sanomalehtiä, juomatölkkejä ja jopa vaatteita. Kiertotalouden tukeminen näiden arkisten valintojen avulla on vaivatonta ja teemmekin joka päivä ekologisia valintoja.

Lue lisää
Blogit

Näin puhelimesi selviää hengissä loman yli

Kesä on aktiivista aikaa, eikä puhelin aina pysy menossa mukana. Kännykkä plumpsahtaa helposti laiturilta veteen tai hautautuu rantahiekkaan kesken auringonpalvomisen. Näppärillä lisätarvikkeilla suojaat laitteesi kesän kolhuilta.

Lue lisää
Blogit

Mistä on ICT-ongelmat tehty?

Telian vastikään teettämän ICT-tutkimuksen mukaan jopa kolmasosassa yrityksistä ICT-asiat ovat jatkuva ongelma. Vaikka ICT:n toimivuuden yhteys menestykseen on yleisesti tiedossa, miksei sitä laiteta kuntoon jokaisella työpaikalla?

Lue lisää
Blogit

Elämään integroituja mobiililaitteita, kiitos!

ICT:n vaikutus työhyvinvointiin on perustunut aikaisemmin vain arvauksiin, mutta nyt olemme tehneet aiheesta ensimmäisen tutkimuksen. Tuloksista voidaan todeta, että ICT-hyvinvointi on tärkeää, jonka todistavat lähes 100 kyselyymme vastannutta yrityspäättäjää.

Lue lisää
Blogit

Maksetaanko yhdessä vai erikseen?

Yksi unelmoi uudesta iPhone X:stä ja toinen haluaa päästä testaamaan Huawei Mate 10 Pro:n tekoälyä. Meillä kaikilla on yhtä henkilökohtainen maku ja toiveet puhelinten kuin vaikkapa vaatteiden tai ruuan suhteen, ja juuri siitä laskunjakoidea sai alkunsa.

Lue lisää
Blogit

Johtojen ja adapterien armoilla

Täydellinen langattomuus on vielä kaukainen haave tietokoneen ja kännykän käyttäjien arjessa. Silti usein unohdamme näiden laitteiden toimimisen mahdollistavat lisäosat, joita ilman olisimme pulassa.

Lue lisää
Blogit

Hyvä, parempi, Knox

Samsung Knoxia tituleerataan usein maailman turvallisimmaksi mobiilikäyttöjärjestelmäksi, johon luottavat hallitukset ympäri maailman – Suomen valtionhallinto mukaan lukien. Mutta mikä erottaa sen muista vastaavista järjestelmistä?

Lue lisää
Blogit

Kuka pelkää GDPR:ää?

Kaikki ovat kuulleet GDPR:stä, ja varsinkin sen laiminlyönnistä aiheutuvista miljoonasakoista. Pelkällä panikoinnilla ei edistetä kenenkään tietosuojaa, kun taas muutamalla täsmätoimella saa jo paljon aikaan.

Lue lisää
Blogit

Älä astu tietoturva-ansaan

Usein unohdetaan, että haittaohjelmat uhkaavat tietokoneen lisäksi myös älypuhelinta. Tiesitkö esimerkiksi sitä, että vuoden 2017 aikana mobiililaitteiden haittaohjelmien määrä kasvoi 200 prosenttia. Monet kuvittelevat toimivansa turvallisesti, mutta lankeavat silti ansoihin, jotka olisivat helposti vältettävissä.

Lue lisää
Blogit

Uusi vuosi, uusi minä

Lausahdus, jonka kaikki ovat varmasti joskus kuulleet tai sanoneet, ja joka on yleinen nimenomaan näin vuoden vaihtumisen aikoihin. Klisee mikä klisee, mutta ajatuksessa on myös totuutta. Pitämällä katseen kirkkaana kohti tulevaisuutta voi löytää kehityksen kohteita niin itsestään, kuin yrityselämästä. Siksi me Data-Infolla otammekin kuluneen sanonnan käyttöön uudelleenmuotoiltuna: ”uusi vuosi, uudet työskentelytavat.”

Lue lisää
Referenssit

Office 365 Sairaalaklovnien toiminnan apuna

Vaikka ulospäin Sairaalaklovnien toiminta näyttääkin lähinnä pöhköilyltä, tarvitaan hassuttelun taustalle järjestäytynyttä toimintaa. Pitääkseen toimintansa ruodussa, Sairaalaklovnit ottivat Telialta avukseen Microsoftin Office 365 -toimistopaketin.

Lue lisää
Referenssit

Nesteen tavoitteena puhtaampi planeetta tuleville sukupolville

Tämä planeetta on ainoa kotimme, ja olemme jokainen vastuussa sen hyvinvoinnista.

Lue lisää
Referenssit

Ilveksen fanikokemus nousi uudelle tasolle

Ilveksen ja Telian yhteistyö käynnistyi syksyllä 2017. Yhteisenä tavoitteena oli löytää uudenlaisia keinoja jääkiekon katselukokemuksen rikastamiseen niin halleilla kuin kotisohvilla digitaalisuuden avulla.

Lue lisää
Blogit

Ergonomia kuntoon myös konttorin ulkopuolella

Pikkupäänsärky työpäivän päätteeksi ja työmatkalta tuliaiseksi vielä niskakipu. Kuulostaako tutulta? Voit syyttää migreeniä tai hotellin huonoja tyynyjä, mutta kivut ja säryt aiheutuvat useimmiten huonosta työasennosta tehdessäsi etätöitä.

Lue lisää

Omistaminen on menneen talven lumia, palvelulaite tätä päivää

Tuliterät laitteet mahdollistavat tehokkaan työnteon, kun taas temppuileva kone on oikea murheenkryyni. Ostamalla laitteet palveluna laitat kertaheitolla stopin aikansa eläneillä laitteilla tuskailulle. Vanhat kännykät ja tietokoneet haetaan sopimuskauden päättyessä pois ja kierrätetään tietoturvallisesti, eivätkä ne jää pölyttymään varastoihin.

Palvelulaitteen kiinteä kuukausihinta on helposti ennakoitavissa ja budjetoitavissa, joten voit sanoa hyvästit toimituksen, laskutuksen ja huoltopalvelujen piilokuluille. Hankkimalla laitteet palveluna sinulle kuuluu itse laitteen lisäksi asiakastuki, huoltopalvelu lainalaitteella, vaihtopalvelu sekä kattava vakuutus.

 

LUE LISÄÄ

Follow the buzz

@Telia