Telia Personal Work – products and services for your business

Referenssit

Alfa Lavalille lisää tunteja työpäiviin

Kun järjestelmävastaava Jukka Aalto kuuli Telian tapahtumassa palvelulaitteista ensimmäisen kerran, kolahti ratkaisu häneen kertaheitolla: ”Nyt meidän ei enää tarvitse uhrata kallista aikaa mobiililaitteiden ylläpitoon.”

Referenssit

Niemelän auto parantaa asiakaspalvelua palvelulaitteilla

Autokaupan siirtyessä enenevästi autohalleista nettiin, korostuu kauppiaan ja asiakkaan välinen suhde. Uusiin Mercedes-Benz-autoihin erikoistunut Niemelän auto tarvitsee toimivia laitteita sujuvoittaakseen asiakaspalvelua, ja siksi yritys onkin ottanut käyttöönsä Telian palvelulaitteet.

Referenssit

Office 365 Sairaalaklovnien toiminnan apuna

Vaikka ulospäin Sairaalaklovnien toiminta näyttääkin lähinnä pöhköilyltä, tarvitaan hassuttelun taustalle järjestäytynyttä toimintaa. Pitääkseen toimintansa ruodussa, Sairaalaklovnit ottivat Telialta avukseen Microsoftin Office 365 -toimistopaketin.

Referenssit

Palvelulaitteilla sujuvuutta kiinteistövahinkojen korjaamiseen – Polygon Finland Oy

Vesivahingon sattuessa nopea reagointi minimoi syntyviä vaurioita, vähentää jälkitöitä ja hallitsee kustannuksia. Kiinteistövahinkojen asiantuntija Polygon Finlandin vahvuuksiin kuuluu kaiken raportoinnin hoitaminen paikan päällä vahinkokohteessa. Jotta prosessi saadaan mahdollisimman nopeasti käyntiin, on myös laitteiden pysyttävä tempossa mukana.

Referenssit

Ilveksen fanikokemus nousi uudelle tasolle

Ilveksen ja Telian yhteistyö käynnistyi syksyllä 2017. Yhteisenä tavoitteena oli löytää uudenlaisia keinoja jääkiekon katselukokemuksen rikastamiseen niin halleilla kuin kotisohvilla digitaalisuuden avulla.

Referenssit

Telia mukana startup-yritys Meetingpackage.comin kasvussa

MeetingPackage.com on tehnyt juuri sen, mitä startup-yrityksiltä nykypäivänä odotetaan: laajentunut kovaa tahtia ulkomaille. Nousujohtoinen yritys tarvitsee maailmanvalloitusta varten myös toimivat työvälineet.  Sellaiset MeetingPackage päätti hankkia Telialta.

Referenssit

Auraprint – Kaikki mobiilitarpeet ja tietoturva kerralla kuntoon

Kaksi vuotta sitten Auraprint lähti etsimään yhteistyökumppania, joka voisi tarjota sille selkeän, helpon ja ketterästi päivittyvän mobiilihallinnan laitteineen ja palveluineen. Sellainen kumppani löytyi Teliasta, joka oli jo pitkään vastannut yrityksen mobiili- ja nettiliittymistä.