Telia Personal Work – products and services for your business

Microsoft

Missä ikinä toimistosi sijaitseekin, oikeilla laitteilla ja sovelluksilla sinulla on kaikki tarvittava aina mukanasi ilman sitoutumista aikaan, paikkaan tai laitteeseen. Varmista työn sujuvuus ja tutustu Microsoftin tuotteisiin ja palveluihin.

Office 365

Kaikki toimistossa tarvittavat työkalut

Tutustu

Laitteet

Tietokoneet ja tabletit kaikkeen käyttöön

Tutustu

Tarvikkeet

Kaikki tarvikkeet tukemaan työskentelyäsi

Tutustu
Uutiset

Microsoft esitteli uuden Surface Go:n

MIcrosoft esitteli eilen uuden Surface Go:n, joka on pienin, kevyin ja edullisin Surface tähän mennessä. Uusi Surface Go tarjoaa. Painoa laitteella on vain 522 grammaa ja paksuutta vain 8,3mm. Go:ssa on 10 tuuman korkean resoluution PixelSense-kosketusnäyttö, 7. sukupolven Intel Pentium Gold 4415Y -suoritin sekä jopa yhdeksän tunnin akunkesto.

Lue lisää
Uutiset

Vaivatonta työskentelyä missä vain – Microsoft Surface Book 2

Microsoft Surface Book 2 mahdollistaa työskentelyn missä vain. Tehokkaan Surface Book 2:n akunkesto on jopa 17 tuntia, ja sen prosessointiteho ja grafiikkaominaisuudet riittävät vaativienkin sovellusten pyörittämiseen.

Lue lisää
Referenssit

Office 365 Sairaalaklovnien toiminnan apuna

Vaikka ulospäin Sairaalaklovnien toiminta näyttääkin lähinnä pöhköilyltä, tarvitaan hassuttelun taustalle järjestäytynyttä toimintaa. Pitääkseen toimintansa ruodussa, Sairaalaklovnit ottivat Telialta avukseen Microsoftin Office 365 -toimistopaketin.

Lue lisää
Blogit

Omistaminen on so last season

Kaupunkifillarilla työpalaveriin, kyyti juhliin Uberilta ja reissuun asunto Airbnb:stä. Palvelut ovat osa arkeamme, mutta miksi puhelimet ja tietokoneet halutaan yhä omistaa, kun nekin voisi ostaa palveluna?

Lue lisää