Telia Personal Work – products and services for your business

Käyttäjäpalvelut

Yhteistyö ja tuottavuus | Käyttäjätuki | Etätyö

Helppous ja turvallisuus etusijalla

Tämän päivän kännykät ja koneet ovat älykkäämpiä kuin koskaan, mutta niiden elinkaari on myös lyhyempi ja tietoturvariski suurempi. Ottamalla käyttöön kattavat käyttäjäpalvelut et joudu joustamaan turvallisuudesta etkä helppoudestakaan. Palvelujemme avulla helpotat laitteiden ostoa, käyttöönottoa sekä huoletonta käyttöä koko niiden elinkaaren ajan.

 

Ota meihin yhteyttä

Yhteistyö ja tuottavuus

Tuottavimmat työntekijät ovat nykyään yrityksille todellinen kilpailuetu, sillä he ovat luovia ja osallistuvia liiketoiminnan ammattilaisia, jotka saavat aikaan muutoksia.

Sisältöä on voitava siirtää helposti eri osapuolten välillä, mutta samalla yhteistyö ulkopuolisten konsulttien, kumppaneiden ja asiakkaiden kanssa on oltava myös turvallista.

Lue lisää

Etätyö

Etätyön tekeminen on lähes mahdotonta ilman toimivia laitteita ja sujuvaa dataliikennettä – joka taas on mahdollista ainoastaan toimivilla verkkoyhteyksillä. Me tarjoamme tietoturvalliset laitteet ja palvelut pitämään etätyöntekijän työn sujumisesta huolta. Voit jatkossa tehdä työsi kotisohvalla tai vaikka rantahiekalla, netti kyllä pelaa.

Lue lisää

Käyttäjätuki ratkoo ongelmat

Telia Datainfon Käyttäjätuki on asiakkaan paras tuki ja turva. Mikäli laitteet tai ohjelmistot kieltäytyvät yllättäen yhteistyöstä, osaava ja nopea apu on aina puhelun tai sähköpostin päässä. Tarpeen tullessa tulemme myös paikan päälle auttamaan.

Lue lisää
Blogit

Mistä on ICT-ongelmat tehty?

Telian vastikään teettämän ICT-tutkimuksen mukaan jopa kolmasosassa yrityksistä ICT-asiat ovat jatkuva ongelma. Vaikka ICT:n toimivuuden yhteys menestykseen on yleisesti tiedossa, miksei sitä laiteta kuntoon jokaisella työpaikalla?

Lue lisää
Blogit

Älä astu tietoturva-ansaan

Usein unohdetaan, että haittaohjelmat uhkaavat tietokoneen lisäksi myös älypuhelinta. Tiesitkö esimerkiksi sitä, että vuoden 2017 aikana mobiililaitteiden haittaohjelmien määrä kasvoi 200 prosenttia. Monet kuvittelevat toimivansa turvallisesti, mutta lankeavat silti ansoihin, jotka olisivat helposti vältettävissä.

Lue lisää
Blogit

Tätä ICT-hyvinvointi on, ja tästä syystä se on tärkeää

Puhelimet, tietokoneet ja tabletit seuraavat nykyään mukana arjessa siitä hetkestä kun heräämme aina iltamyöhään asti. Siksi onkin niin ratkaisevaa, että ne toimivat sujuvasti.

Lue lisää
Blogit

5 vinkkiä työntekoon kotona sairaan lapsen kanssa

Kun lapsi sairastuu, mitataan pilvipalvelujen, mobiililaitteiden, läppärin ja nettiyhteyden hyödyt. Toki joskus on myös ihan ok vain olla kotona ja hoivata sairasta lasta.

Lue lisää
Blogit

Ergonomia kuntoon myös konttorin ulkopuolella

Pikkupäänsärky työpäivän päätteeksi ja työmatkalta tuliaiseksi vielä niskakipu. Kuulostaako tutulta? Voit syyttää migreeniä tai hotellin huonoja tyynyjä, mutta kivut ja säryt aiheutuvat useimmiten huonosta työasennosta tehdessäsi etätöitä.

Lue lisää
Referenssit

Sujuvampia työpäiviä sekä asiakkaille että omalle henkilöstölle

Kun yritys tarjoaa asiakkailleen tuotteena parempia työpäiviä ja niitä tukevia palveluita, olisi outoa jos oman henkilöstön arki ei olisi yhtälailla jouhevaa. Tämän takia Sininen Meteoriitti hankkii työntekijöilleen laitteet palveluna Telialta.

Lue lisää