Telia Personal Work – products and services for your business

Etätyön pelastajat

Etätyön tekeminen on lähes mahdotonta ilman sujuvaa dataliikennettä – joka taas on mahdollista ainoastaan toimivilla verkkoyhteyksillä. Me tarjoamme tietoturvalliset verkkoyhteyspalvelut pitämään etätyöntekijän työn sujumisesta huolta. Voit jatkossa tehdä työsi kotisohvalla tai vaikka rantahiekalla, netti kyllä pelaa.

ota yhteyttä

Goodspeed toimii maailmalla

Goodspeed on ulkomailla käytettävä roaming-palvelulaite, joka tarjoaa tietoturvallisen yhteyden ennustettavilla kuluilla.

4GaaS tarjoaa kaistaa kotimaassa

4G as a Service on langaton laajakaistainen nettiyhteyspalvelu kotimaassa käytettäväksi. Palveluun kuuluvat reititin, nettiyhteys halutulla nopeudella sekä asiakas- ja huoltopalvelu.

Maailmanmatkaaja, netti matkustaa nyt taskussasi

Enää ulkomailla työskentely ei tarkoita pätkivää verkkoyhteyttä ja pilviin nousevaa hintalappua. Goodspeed on roaming-palvelulaite, jolla verkkoa voi käyttää kaikissa olosuhteissa tietoturvallisesti, ja vieläpä ennustettavilla kustannuksilla.

Lue lisää

4G-palvelulla etätyö sujuu leikiten

Paras palvelu työntekijän kotiyhteydelle tai liikkuvien työntekijöiden matkayhteydelle on 4GaaS – eli 4G as a Service. Se on helppokäyttöinen ja tehokas langaton laajakaistainen nettiyhteyspalvelu. Vihdoin kaistaa on kaikkialla, ja dataliikenne pelaa luotettavasti myös konttorin ulkopuolella!

Lue lisää
Uutiset

Laitteiden tietoturva kuntoon kesäksi

Usein unohdetaan, että haittaohjelmat uhkaavat tietokoneen lisäksi myös älypuhelinta. Vuoden 2017 aikana mobiililaitteiden haittaohjelmien määrä kasvoi 200 prosenttia. Monet kuvittelevat toimivansa turvallisesti, mutta lankeavat silti ansoihin, jotka olisivat helposti vältettävissä.

Lue lisää
Blogit

Näin puhelimesi selviää hengissä loman yli

Kesä on aktiivista aikaa, eikä puhelin aina pysy menossa mukana. Kännykkä plumpsahtaa helposti laiturilta veteen tai hautautuu rantahiekkaan kesken auringonpalvomisen. Näppärillä lisätarvikkeilla suojaat laitteesi kesän kolhuilta.

Lue lisää
Blogit

Johtojen ja adapterien armoilla

Täydellinen langattomuus on vielä kaukainen haave tietokoneen ja kännykän käyttäjien arjessa. Silti usein unohdamme näiden laitteiden toimimisen mahdollistavat lisäosat, joita ilman olisimme pulassa.

Lue lisää
Blogit

5 vinkkiä työntekoon kotona sairaan lapsen kanssa

Kun lapsi sairastuu, mitataan pilvipalvelujen, mobiililaitteiden, läppärin ja nettiyhteyden hyödyt. Toki joskus on myös ihan ok vain olla kotona ja hoivata sairasta lasta.

Lue lisää