Telia Personal Work – products and services for your business

Aina ajankohtainen tietoturvasuojaus

Älä turhaan riskeeraa turvallisuutta

Mobiilimaailmaa avaa uusia tietoturva-aukkoja, joihin käyttäjän on helppo tipahtaa. Tämä on riski yritykselle, mutta onneksi oikeilla sovelluksilla työntekijöille voidaan luoda tietoturvallinen käyttöympäristö. Firman tiedot pysyvät turvassa ja erillään työntekijän omista tiedoista, jolloin samaa puhelinta voi huoletta käyttää myös vapaa-ajalla.

Älä ole heikoin lenkki

Mobiilimaailmassa yksittäinen käyttäjä on turvallisuuden suurin riskitekijä. Ei olisi ensimmäinen kerta, kun joku lataa vahingossa sovelluskaupasta haittaohjelman tai kadottaa koko kännykän. Ilman suojausta laitteilta pääsee helposti käsiksi yritysten ja organisaatioiden tietosisältöön ja sähköpostiin. Kun tietoturvan ulkoistaa ammattilaisille se sujuu kuin itsestään, ja voit itse keskittyä muihin hommiin.

Rakenna vahvat tietoturva-aidat koko firmasi suojaksi ottamalla meihin yhteyttä.

Ota yhteyttä

MOBIILIHALLINTA AUTTAA YRITYSTÄ GDPR-VIIDAKOSSA

  1. Mobiilihallinta mahdollistaa yrityksen laitteiden ja niissä olevien sovellusten sekä sovellustietojen salausasetusten valvonnan.
  2. Mobiilihallinnalla voidaan erottaa laitteessa olevat henkilökohtaiset ja yrityksen tiedot toisistaan eikä yrityksellä ole pääsyä käyttäjän henkilökohtaisiin tietoihin.
  3. Mobiilihallinta mahdollistaa luotetun pääsynhallinnan yrityksen palveluihin.
  4. Mobiilihallinnan avulla yritys saa käyttöönsä lokin, josta näkee, miten mahdollinen tietovuoto on syntynyt ja mitä vastaavan tilanteen ehkäisemiseksi on tehty.
  5. Mobiilihallinnan avulla yritys voi tuhota kadonneelta tai vääriin käsiin joutuneelta laitteelta sen luottamukselliset tiedot ja varmistaa, että liiketoimintasovellukset eivät voi jakaa tietoja henkilökohtaisten sovellusten kanssa ja päinvastoin.

Haluatko kuulla lisää mobiilihallinnasta?

Jätä yhteystiedot, niin olemme yhteydessä.