Telia Personal Work – products and services for your business

Yhteistyö ja tuottavuus

Microsoft 365 | Office 365

Palvelut parantamaan yhteistyötä ja tuottavuutta

Tuottavimmat työntekijät ovat nykyään yrityksille todellinen kilpailuetu, sillä he ovat luovia ja osallistuvia liiketoiminnan ammattilaisia, jotka saavat aikaan muutoksia.

Sisältöä on voitava siirtää helposti eri osapuolten välillä, mutta samalla yhteistyö ulkopuolisten konsulttien, kumppaneiden ja asiakkaiden kanssa on oltava myös turvallista. Uusimmat Microsoftin palvelut skaalautuvat yrityksesi tarpeisiin. Autamme mielellämme perehdytyksessä, alkuasennuksessa ja asetusten määrityksessä sekä siirtymisessä pilviympäristöön.

Microsoft 365

Microsoft 365 on ainutlaatuinen yhdistelmä tuottavuutta, tietoturvaa ja laitehallintaa. Se yhdistää tutun Office 365:n Windows 10 kanssa, mikä mahdollistaa työntekijöiden entistä kätevämmän ja turvallisemman työskentelyn.

Tutustu palveluun

Office 365

Enää ei tarvitse odottaa että pääsee työpaikalle tietokoneen ääreen, vaan töitä voi tehdä missä ja milloin vain. Microsoftin ohjelmistojen pohjalle rakennettu Office 365 on todellinen tehopakkaus, jota käytät helposti niin luurista kuin läppäriltä ­– tällä paketilla aika ja paikka eivät sinua rajoita.

Tutustu palveluun

Apua tarjolla

Haluatko saada lisätietoa palvelusta tai tarvitsetko apua sen käyttöönotossa?

Asiantuntijamme kertovat mielellään lisää palvelusta ja tarpeen tullessa tarjoamme järjestelmien migraation ja käyttöönoton sujuvana avaimet käteen -pakettina.

Ota yhteyttä
Blogit

Mistä on ICT-ongelmat tehty?

Telian vastikään teettämän ICT-tutkimuksen mukaan jopa kolmasosassa yrityksistä ICT-asiat ovat jatkuva ongelma. Vaikka ICT:n toimivuuden yhteys menestykseen on yleisesti tiedossa, miksei sitä laiteta kuntoon jokaisella työpaikalla?

Lue lisää
Blogit

Kuka pelkää GDPR:ää?

Kaikki ovat kuulleet GDPR:stä, ja varsinkin sen laiminlyönnistä aiheutuvista miljoonasakoista. Pelkällä panikoinnilla ei edistetä kenenkään tietosuojaa, kun taas muutamalla täsmätoimella saa jo paljon aikaan.

Lue lisää
Blogit

Älä astu tietoturva-ansaan

Usein unohdetaan, että haittaohjelmat uhkaavat tietokoneen lisäksi myös älypuhelinta. Tiesitkö esimerkiksi sitä, että vuoden 2017 aikana mobiililaitteiden haittaohjelmien määrä kasvoi 200 prosenttia. Monet kuvittelevat toimivansa turvallisesti, mutta lankeavat silti ansoihin, jotka olisivat helposti vältettävissä.

Lue lisää
Referenssit

Office 365 Sairaalaklovnien toiminnan apuna

Vaikka ulospäin Sairaalaklovnien toiminta näyttääkin lähinnä pöhköilyltä, tarvitaan hassuttelun taustalle järjestäytynyttä toimintaa. Pitääkseen toimintansa ruodussa, Sairaalaklovnit ottivat Telialta avukseen Microsoftin Office 365 -toimistopaketin.

Lue lisää