Telia Personal Work – products and services for your business

Microsoft 365

TILAAMAAN

tuottavuus, tietoturva, laitehallinta

Microsoft 365 on ainutlaatuinen yhdistelmä tuottavuutta, tietoturvaa ja laitehallintaa. Se yhdistää tutun Office 365:n Windows 10 kanssa, mikä mahdollistaa työntekijöiden entistä kätevämmän ja turvallisemman työskentelyn.

Pilvipohjainen palvelu on kustannustehokas ja sillä saat:

  • Keskitetyn hallinnan ja tietoturvan
  • Kaikki välineet päivittäiseen työhön
  • Aina uusimmat, ajantasaiset versiot

Mahdollisuus tehdä enemmän

Microsoft 365 Business antaa työntekijöillesi vapauden työskennellä etänä tai käyttäen suosikkilaitteitaan, olivat ne sitten Windows, Mac, iOS tai Android -laitteita.

Modernit työkalut

O365 mahdollistaa tiedoston samanaikaisen työstämisen kollegoiden kanssa.

Parempi tuottavuus

Keskitetty hallinta etänä, maksimaalinen turvallisuus kaikille käyttäjille säästää IT-osaston aikaa ja optimoi yrityksen resurssien käyttöä

Microsoft 365 arjessa

Ajatellaan, että olet helsinkiläinen myyntipäällikkö, jonka tehtävä on valmistella esitys lontoolaisen kollegan kanssa. Soitat tunnin videopuhelun Skype for Business -palvelulla, avaatte molemmat saman tiedoston Onedrive for Business -pilvitallennustilasta. Voitte molemmat muokata tiedostoa saman aikaisesti. Huomattavasti kätevämpää kuin sähköpostin lähettäminen! Ja tässä esimerkissä hyödynnettiin vain muutamia O365-paketin ominaisuuksia.

Parempi IT-osaston tuottavuus

Keskitetty hallinta etänä, maksimaalinen turvallisuus kaikille käyttäjille säästää IT-osaston aikaa ja optimoi yrityksen resurssien käyttöä

Miksi valita Microsoft 365?

Ei tarvetta servereille

Microsoft 365 avulla voit työskennellä tuottavasti, mobiilisti ja tietoturvallisesti ilman omia servereitä. Saat palvelun käyttöösi kuukausimaksulla, joka riippuu organisaatiosi työntekijöiden määrästä. Kyllä, tarvitset spesialistin, mutta hän voi toimia etänä ja hän pystyy tekemään tarvittavat toimet helposti yhden portaalin kautta.

Keskitetty hallinta

Keskitetty hallinta etänä ja maksimaalinen turvallisuus kaikille käyttäjille säästää IT-osaston aikaa sekä optimoi yrityksen resurssien käyttöä.

Säästät aikaa, kun voit hoitaa tarvittavat asennukset turvallisesti etänä ilman, että sinun tarvitsee matkustaa fyysisesti tietokoneen luokse.

Laitteet uusille työntekijöille ennätysajassa

Kun käytät Windows Autopilottia, uusi kone asentuu automaattisesti heti kun se on yhteydessä nettiin. Manuaalisia asennuksia ei enää tarvita. Sinun ei tarvitse olla edes toimistolla, silti tiedät, että uusi kone vastaa organisaation tietoturvavaatimuksia ja siinä on kaikki uuden työntekijän työssään tarvitsemat ohjelmistot. Uusi työntekijä tarvitsee vain Microsoft 365 -lisenssin ja hänellä on käytössään sähköposti, pilvitallennustila, pääsy kaikkiin tarvitsemiinsa Office-työkaluihin sekä Windows 10 -käyttöjärjestelmä.

Räätälöi laitteet

Et halua ottaa tietovuotoriskiä, mutta työntekijöiden on siltä pystyttävä hyödyntämään yrityksen tietoja joustavasti. Näe kaikki organisaation laitteet ja määritä niiden rajoitukset ja säännöt. Jos tarve, voit määrittää uudet säännöt laitteisiin etänä tai poistaa yrityksen datat vaikkapa puhelimestasi. Räätälöi asetuksia tarpeesi mukaan ja esimerkiksi estä sähköpostiviestin tekstin kopioiminen tai kuvakaappausten ottaminen liiketoimintasovelluksista.

MITEN MICROSOFT 365 EROAA OFFICE 365 –PALVELUSTA?

 

Apua tarjolla

Haluatko saada lisätietoa palvelusta tai tarvitsetko apua sen käyttöönotossa?

Asiantuntijamme kertovat mielellään lisää palvelusta ja tarpeen tullessa tarjoamme järjestelmien migraation ja käyttöönoton sujuvana avaimet käteen -pakettina.

Jätä yhteystietosi, niin olemme yhteydessä sinuun