Telia Personal Work – products and services for your business

Laitteet ja tarvikkeet

Matkapuhelimet | TyöasematTabletit | Tarvikkeet | DaaS    

KÄYTÖSSÄSI AINA TULITERÄT KONEET JA KÄNNYKÄT

Vanhentuneiden laitteiden voivottelun sekä laiteostoksilla ravaamisen voi unohtaa, kun hankinnat tehdään firmassa keskitetysti yhdestä paikasta. Vaikka koneet ja kännykät hommataankin yhdessä, ei kaikkien tarvitse valita samaa laitetta. Näin kullakin työntekijällä on aina käytössä ajan tasalla olevat ja omaan makuun sopivat välineet, jolloin työtkin sujuvat joutuisammin.

Laitevalikoima kuin karkkihylly

Meillä on tarjolla valtava paletti toimistotyön moderneja päätelaitteita ja niihin liittyviä lisätarvikkeita. Tervetuloa siis valitsemaan parhaiten juuri omaan työhösi sopivat herkut.

Teemme yhteistyötä kaikkien suurimpien ja keskisuurten laitevalmistajien kanssa. Koska tunnemme alan ja laitteet kuin omat taskumme, voimme auttaa valitsemaan juuri tiettyyn työhön sopivimmat laitemerkit ja työvälineet. Meiltä yrityksenne saa tietenkin myös laitteita tukevat monipuoliset palvelut.

Kauppaan

DAAS – Ei omistuspakkoa

Kaiken ei välttämättä tarvitse olla ikiomaa. Laitteiden ostaminen palveluna on helppoa ja siihen sisältyy myös toimiva huolto ja kattava vakuutus. Ja mikä parasta, kun maksat laitteestasi kiinteää kuukausimaksua, voit helposti ennakoida kustannukset. Tutustu laitteisiimme ja hommaa niistä parhaat joko palveluna tai kertaostona.

Lue lisää

Tarvikkeita joka lähtöön

Lisälaitteilla ja -tarvikkeilla nostat käyttömukavuuden täysin uudelle tasolle. Tutustu monipuoliseen tarvikevalikoimaamme ja valitse juuri omaan työsi sopivat apuvälineet.

Lue lisää
Referenssit

Alfa Lavalille lisää tunteja työpäiviin

Kun järjestelmävastaava Jukka Aalto kuuli Telian tapahtumassa palvelulaitteista ensimmäisen kerran, kolahti ratkaisu häneen kertaheitolla: ”Nyt meidän ei enää tarvitse uhrata kallista aikaa mobiililaitteiden ylläpitoon.”

Lue lisää
Blogit

Näin puhelimesi selviää hengissä loman yli

Kesä on aktiivista aikaa, eikä puhelin aina pysy menossa mukana. Kännykkä plumpsahtaa helposti laiturilta veteen tai hautautuu rantahiekkaan kesken auringonpalvomisen. Näppärillä lisätarvikkeilla suojaat laitteesi kesän kolhuilta.

Lue lisää
Blogit

Elämään integroituja mobiililaitteita, kiitos!

ICT:n vaikutus työhyvinvointiin on perustunut aikaisemmin vain arvauksiin, mutta nyt olemme tehneet aiheesta ensimmäisen tutkimuksen. Tuloksista voidaan todeta, että ICT-hyvinvointi on tärkeää, jonka todistavat lähes 100 kyselyymme vastannutta yrityspäättäjää.

Lue lisää
Referenssit

Palvelulaitteilla sujuvuutta kiinteistövahinkojen korjaamiseen – Polygon Finland Oy

Vesivahingon sattuessa nopea reagointi minimoi syntyviä vaurioita, vähentää jälkitöitä ja hallitsee kustannuksia. Kiinteistövahinkojen asiantuntija Polygon Finlandin vahvuuksiin kuuluu kaiken raportoinnin hoitaminen paikan päällä vahinkokohteessa. Jotta prosessi saadaan mahdollisimman nopeasti käyntiin, on myös laitteiden pysyttävä tempossa mukana.

Lue lisää
Referenssit

Nesteen tavoitteena puhtaampi planeetta tuleville sukupolville

Tämä planeetta on ainoa kotimme, ja olemme jokainen vastuussa sen hyvinvoinnista.

Lue lisää