Telia Personal Work – products and services for your business

Lisää Työmukavuutta lisätarvikkeilla

KAUPPAAN

Blokkaa häiriötekijät

Työmukavuus paranee pienillä asioilla. Oikeanlaisilla kuulokkeilla sujuvoitat työpäivääsi ja eliminoit avokonttorin hälinät.

Kuulokkeet tulisi valita tehtävän työn mukaan:

  • Toimistotyössä on aktiivinen melun suodatus mahdollistaa työrauhan ja hyvä mikrofoni huolehtii, että muiden työntekijöiden puhe ei kuulu langan toiseen päähän.
  • Liikkuvaan työhön kannattaa valita langattomat kuulokkeet, jotka kuitenkin suodattavat hyvin taustamelua ja pitää äänenlaadun tasaisena.

Oikeanlaisista kuulokkeista nauttii myös asiakkaasi kirkkaan puheäänen ansiosta. Tutustu kuulokevalikoimaamme ja tilaa juuri sinulle sopivat kuulokkeet

 

Tutustu kuulokkeisiin

Telia Vip yhteensopivat kuulokkeet

Ota haltuun asiakaspalvelun ja puhelinvaihteen haastavimmatkin tarpeet. Viestintäpalvelu VIP on nimensä veroinen ensiluokkainen puhelinvaihde. Kuulokkeiden valinnassa on tärkeää huomioida seuraavat asiat:

1.  Laadukas äänenlaatu luo laadukkaan asiakaskokemuksen

2.  Valitse työtehtävääsi sopivat kuulokkeet

3.  Kuulokkeiden istuvuus takaa mukavan työskentelyn

Tutustu Telia VIP yhteensopiviin kuulokkeisiin

Tutustu

Tyylikkyyttä ja käytännöllisyyttä suojakuorilla

Kaipaatko kaiken kestävät suojakuoret, jotka suojaavat laitettasi kovassakin menossa vai haluatko ilmaista persoonallisuuttasi tyylikkäällä kuosilla? – Aina ei tarvitse kuitenkaan valita näiden kahden väliltä, suojakuoria on saatavilla kaikkiin käyttötarkoituksiin ja usealla eri kuosilla.

Löydä itsellesi ja puhelimellesi sopivat suojakuoret verkkokaupastamme.

Tutustu

Johdot ja adapteriT

Langattomuuteen on hyvä pyrkiä, mutta toistaiseksi vielä löydämme itsemme tilanteista, joissa tarvitaan erilaisia johtoja sekä adaptereita, joiden avulla laitteet saadaan toimimaan ja työt rullaamaan.

Helpota omaa arkeasi ja valitse sinun laitteille sopivat johdot ja adapterit.

Tutustu valikoimaan

Näytöt kaikkiin tarpeisiin

Kokoustilojen näytöt ovat hyvä keino lisätä yhteistyön tuottavuutta. valikoimastamme löytyy kiinteitä näyttöjä kokoustiloihin sekä näyttöjä, jotka kulkevat kokoustilasta toiseen, jolloin sinä voit päättää missä haluat pitää kokouksesi.

Meillä on myös laaja valikoima tietokoneiden näyttöjä, jolla varmistat työntekijöidesi työmukavuuden sekä ergonomian.

Tutustu

Mobiili mukana minne ikinä menetkin

Tietokoneet, tabletit ja puhelimet eivät ole vain toimistotyötä tekevien erityisoikeus, vaan mobiililaitteet yleistyvät myös ulko- ja teollisuustyössä. Kun työssä liikutaan paljon, on laitteiden pysyttävä menossa mukana. Hihnoilla, koteloilla ja laukuilla saat mobiililaitteista kaiken hyödyn irti, missä ikinä töitä teetkin –  messuständilla, rakennustyömaalla tai varastolla.

Lisälaitteilla ja -tarvikkeilla nostat käyttömukavuuden täysin uudelle tasolle. Tutustu monipuoliseen tarvikevalikoimaamme ja valitse juuri omaan työsi sopivat apuvälineet.

KAUPPAAN