Telia Personal Work – products and services for your business

Valitse Työhön sopivat kuulokkeet

Kauppaan

Kuulokkeet työtehtävän mukaan

Ennen toimistoissa äänieristys hoidettiin seinillä, nykyään moni työskentelee avokonttorissa, jossa oman äänen lisäksi melua synnyttää myös työkaverit. Yhtenä ratkaisuna rauhalliseen työskentelyyn avokonttorissa on hiljaiset kopit, mutta harmittavan usein myös ne ovat varattuja kiireisessä toimistossa. Avokonttorit eivät kuitenkaan ole ainoita paikkoja, joissa syntyy häiritsevää melua. Ainut järkevä ratkaisu työrauhan löytymiseen meluisassa ympäristöissä löytyykin tänä päivänä kuulokkeista.

Apua keskittymiseen

Työn keskeytyminen melun takia aiheuttaa tehottomuutta ja turhautumista. Tutkimuksen mukaan jopa 25%toimistotyöntekijöistä nimeää työkaverin aiheuttaman keskeytyksen suurimmaksi syyksi tehottomuuteen ja suoriutumiseen työtehtävässä Työssä, jossa puhelin on tärkein työväline ylimääräinen melu ei aiheuta ainoastaan tehottomuutta, mutta voi myös olla tietoturvariski. Puhelimen välillä käytävässä keskustelussa voidaan käydä läpi hyvinkin arkoja tietoja, jotka eivät missään nimessä saisi kulkeutua vieressä istuvan työkaverin mikrofonin kautta kolmannen osapuolen korviin.

Asiakkaiden kannalta asioinnin mukavuuteen vaikuttaa myös kuinka selkeästi asiakaspalvelijan ääni kuuluu ja kuuluuko taustalta muiden puhetta. Jopa 89% asiakkaista harkitsee siirtymistä kilpailijalle huonon asiakaspalvelukokemuksen perusteella. Oikeanlaisilla kuulokkeilla voidaan blokata ylimääräinen taustamelu ja varmistaa, että vieruskaverin puhe ei kuulu linjojen toiseen päähän.

Valitse oikeat kuulokkeet avokonttoriin

Vastamelukuulokkeiden avulla voidaan varmistaa työrauha myös avokonttoreissa. Kuulokkeiden valinnassa kannattaa kiinnittää erityistä huomiota muun muassa mikrofoneihin, käyttömukavuuteen sekä yhteensopivuuteen. Toimistokäyttöön suunnitellut Jabran Engage -kuulokkeissa on taustamelua poistava mikrofoni ja entistä paremmat kaiuttimet takaavat, että puhelusi kuuluvat erinomaisesti jopa avokonttoreissa.

Lue lisää

Avokonttoriin

Jabra Engage 75

DECT-langaton kuulokemikrofoni 150m käyttösäde, jopa 13 tuntia kestävä akku ja integroitu varattu -valo. Voidaan liittää 5 laitteeseen. Täyttää Skype for Business Open Office -vaatimukset.

Kauppaan

Jabra evolve 75

Aktiivivastamelu peittää käyttäjää ympäröivän metelin ja SfB Open Office & Outdoor -sertifioitu mikrofoni suodattamaan taustamelua lähtevästä äänestä.

Kauppaan

Jabra BIZ 2300

Jabra BIZ 2300 headset on varustettu HD Voice/laajakaistaääni sekä korkealaatuisella melun vaimennustoiminnoilla.

Kauppaan

Kuulokkeet liikkuvaan työhön

Mikäli olet liikkeessä suurimman osan ajasta, niin kannattaa valita kuulokkeet, joissa on hyvä akunkesto, mikrofoni sekä melunsuodatus. Jabra Evolve 65t -kuulokkeet ovat maailman ensimmäiset aidosti langattomat kuulokkeet, jotka ovat suunniteltu ammattikäyttöön. Nelimikrofoninen teknologia takaa ensiluokkaisen laadun langattomiin puheluihin. Jopa 5 tunnin akunkesto yhdellä latauksella, ja 15 tunnin kesto taskukokoisen latauskotelon kanssa.

Lue lisää

Liikkuvaan työhön

Jabra evolve 65t

Evolve 65t tarjoaa erinomaisen todellisesti langattoman äänen 4-mikrofonitekniikalla ja Skype for Business- ja UC-sertifioinnilla.

Kauppaan

Jabra Evolve 75e

Kolmimikrofonitekniikka luo ainutlaatuisen keskusteluvyöhykkeen, varmistaen, että kuulet, kun taas muut lähellä olevat äänet suodatetaan ulos.

Kauppaan

Jabra Stealth

Noise Blackout -ominaisuuden ansiosta ympäristön häiriöäänet suodatetaan pois, puheluiden ääni on selkeä ja häiriötön.

Kauppaan

Tarvitsetko kuulokkeet äärimmäisiin olosuhteisiin?

Todella meluisissa ympäristöissä, kuten tehtaissa tai työmaalla, työskentely aiheuttaa välillä hankaluuksia puheyhteyksien kanssa. Vastapuolen on hankala saada puheestasi selvää ja itsellä on vaikeuksia kuulla mitä sinulle puhutaan. GN Audio -konserniin kuuluvan BlueParrottin kuulokkeet ovat suunniteltu juuri näihin tilanteisiin, niiden mikrofonit suodattavat ympäristön melua jopa 96%.

Lue lisää

Kovaan meluun

BlueParrott B450-XT

Mikrofonit blokkaavat jopa 96% taustamelusta, jolloin voit rauhassa keskittyä työhösi ja äänesi kuuluu selkeästi.

Kauppaan

BlueParrott C400-XT

Tehty kestämään kaikissa olosuhteissa. IP54-luokitus vedelle ja pölylle. Puhu jopa 24 tuntia.

Kauppaan

BlueParrot B250-XTS

Puhu koko vaikka koko päivä. Yli 20 tuntia puheaikaa micro-usb -latauksella.

Kauppaan