Telia Personal Work – products and services for your business

palveluita kaikille laitteille

Laitteiden elinkaarenhallinta – voit jättää sen kokonaisuudessaan meidän huoleksemme. Tarjoamme palveluita laitteiden koko elinkaareen ajalle, alkaen esiasennuksesta ja päättyen kierrätykseen.

Autamme päätelaitteiden tehokkaammassa käytössä tarjoamalla keskitettyjä hallintapalveluita. Ne helpottavat yrityksen omia prosesseja ja vapauttavat resursseja. Ratkaisuillamme on mahdollista hallita keskitetysti kaikkia yrityksen päätelaitteita, niiden sovelluksia, sisältöjä ja jopa identiteettejä eri pilvipalveluissa – työntekijöiden yksityisyyttä vaarantamatta. Kaikkien päätelaitepalveluidemme ympärille on rakennettu luonnollisesti erittäin vahva tietoturva.

ota yhteyttä

helppoa laitTEIDEn KÄYTTÖÄ

Oletko aina halunnut mahdollisimman yksinkertaista ja saumatonta laitteiden käyttöä? Kattavat työasema- ja mobiilielinkaaripalvelut ovat vastaus rukouksiisi: me vastaamme mobiililaitteiden ja työasemien elämästä kehdosta hautaan, eli esiasennuksesta kierrätykseen. Asiakkaana voit vain keskittyä ottamaan laitteista kaiken hyödyn ja tehon irti, me hoidamme loput.

Lue lisää

Keskitettyä laitehallintaa

Kun organisaation laitteiden määrä kasvaa, niiden hallinnan ei silti tarvitse käydä tippaakaan hankalammaksi. Ratkaisu on keskitetty laitehallinta, Unified Endpoint Management (UEM). Siinä yhdellä ratkaisulla hallitaan kaikkia yrityksen moderneilla käyttöjärjestemillä varustettuja päätelaitteita.

 

Lue lisää

laitteiden tietoturva

Vaara vaanii verkossa ja sinulla on sata syytä suojata laitteesi. Kahviloiden ja työpaikkaruokaloiden wi-fit ovat käteviä, mutta valitettavasti myös usein suojaamattomia. F-Secure Protection Service for Business varmistaa töiden saumattoman sujumisen, koska ne tarjoavat maailman parhaan suojauksen laitteelle kuin laitteelle.

Lue lisää

Laitteet ja lisätarvikkeet

Käytössä aina tuliterät laitteet ja lisätarvikkeet. Vanhentuneiden laitteiden voivottelun sekä laiteostoksilla ravaamisen voi unohtaa, kun hankinnat tehdään firmassa keskitetysti yhdestä paikasta. Vaikka koneet ja kännykät hommataankin yhdessä, ei kaikkien tarvitse valita samaa laitetta. Näin kullakin työntekijällä on aina käytössä ajan tasalla olevat ja omaan makuun sopivat välineet, jolloin työtkin sujuvat joutuisammin.

Lue lisää

Kiinnostaako päätelaitepalvelut vai onko jotain kysyttävää?

Ota meihin rohkeasti yhteyttä, asiantuntijamme vastaavat kysymyksiinne sekä auttavat löytämään juuri teille sopivan palveluratkaisun.

Ota yhteyttä
Referenssit

Alfa Lavalille lisää tunteja työpäiviin

Kun järjestelmävastaava Jukka Aalto kuuli Telian tapahtumassa palvelulaitteista ensimmäisen kerran, kolahti ratkaisu häneen kertaheitolla: ”Nyt meidän ei enää tarvitse uhrata kallista aikaa mobiililaitteiden ylläpitoon.”

Lue lisää
Blogit

Maksetaanko yhdessä vai erikseen?

Yksi unelmoi uudesta iPhone X:stä ja toinen haluaa päästä testaamaan Huawei Mate 10 Pro:n tekoälyä. Meillä kaikilla on yhtä henkilökohtainen maku ja toiveet puhelinten kuin vaikkapa vaatteiden tai ruuan suhteen, ja juuri siitä laskunjakoidea sai alkunsa.

Lue lisää
Blogit

Hyvä, parempi, Knox

Samsung Knoxia tituleerataan usein maailman turvallisimmaksi mobiilikäyttöjärjestelmäksi, johon luottavat hallitukset ympäri maailman – Suomen valtionhallinto mukaan lukien. Mutta mikä erottaa sen muista vastaavista järjestelmistä?

Lue lisää
Referenssit

Niemelän auto parantaa asiakaspalvelua palvelulaitteilla

Autokaupan siirtyessä enenevästi autohalleista nettiin, korostuu kauppiaan ja asiakkaan välinen suhde. Uusiin Mercedes-Benz-autoihin erikoistunut Niemelän auto tarvitsee toimivia laitteita sujuvoittaakseen asiakaspalvelua, ja siksi yritys onkin ottanut käyttöönsä Telian palvelulaitteet.

Lue lisää
Referenssit

Palvelulaitteilla sujuvuutta kiinteistövahinkojen korjaamiseen – Polygon Finland Oy

Vesivahingon sattuessa nopea reagointi minimoi syntyviä vaurioita, vähentää jälkitöitä ja hallitsee kustannuksia. Kiinteistövahinkojen asiantuntija Polygon Finlandin vahvuuksiin kuuluu kaiken raportoinnin hoitaminen paikan päällä vahinkokohteessa. Jotta prosessi saadaan mahdollisimman nopeasti käyntiin, on myös laitteiden pysyttävä tempossa mukana.

Lue lisää
Blogit

Omistaminen on so last season

Kaupunkifillarilla työpalaveriin, kyyti juhliin Uberilta ja reissuun asunto Airbnb:stä. Palvelut ovat osa arkeamme, mutta miksi puhelimet ja tietokoneet halutaan yhä omistaa, kun nekin voisi ostaa palveluna?

Lue lisää
Referenssit

Telia mukana startup-yritys Meetingpackage.comin kasvussa

MeetingPackage.com on tehnyt juuri sen, mitä startup-yrityksiltä nykypäivänä odotetaan: laajentunut kovaa tahtia ulkomaille. Nousujohtoinen yritys tarvitsee maailmanvalloitusta varten myös toimivat työvälineet.  Sellaiset MeetingPackage päätti hankkia Telialta.

Lue lisää