Telia Personal Work – products and services for your business

APPLE Business manager

 

Ota yhteyttä

HELPPO KÄYTTÖÖNOTTO YRITYKSILLE

UUSIA TUULIA IT-OSASTOLLE

Helppo integrointi yritysympäristöihin auttaa organisaatioita kaikkialla hallitsemaan Maceja samalla tavoin kuin ne hallitsevat iPhoneja ja iPadeja. OS X sisältää edistyksellisiä ja yhteentoimivia tietoturvateknologioita, joiden avulla jokaisen Macin jatkuva valvonta sekä salaaminen ja päivittäminen on mahdollista.

Langattoman käyttöönoton ansiosta IT-henkilöstö voi lisäksi automaattisesti määrittää jokaisen Macin suoraan pakkauksesta otettuna.

Apple-laitteiden käyttöönotto ja määritys on yrityksille vaivatonta Apple Business Manager -ohjelmassa olevan rekisteröintiohjelman (Device Enrollment) avulla ja sopii varsinkin yrityksille, joilla on useita päätelaitteita.

Data-Info Oy on Applen valtuuttama jälleenmyyjä ja laitteet voidaan toimittaa valmiiksi linkitettyinä, jonka jälkeen käyttöönotto sujuu vaivatta.

Lue lisää

MACBOOK PRO WITH TOUCH BAR

Uusi MacBook Pro on ohuenohut, höyhenenkevyt ja nyt nopeampi ja tehokkaampi kuin koskaan. Sen näyttö on kirkkaampi ja värikkäämpi kuin missään muussa Mac-kannettavassa. Sen kaikissa kokoonpanoissa on uusi neliytiminen prosessori ja huipputehokas Radeon Pro -näytönohjain. Lisäksi siinä on mullistava Touch Bar, Multi- Touch-eleillä toimiva näppäimistöön upotettu lasipalkki, jolla pääset käsiksi haluamiisi työkaluihin juuri silloin kun haluat. Uuden MacBook Pron toteutuksessa on paljon käänteentekeviä ideoita. Ja nyt se on valmis sinun uraauurtaville ajatuksillesi.

KAUPPAAN

MACBOOK 12″

MacBook tarjoaa entistä enemmän suorituskykyä kaikkien aikojen kevyimmän ja ohuimman Mac-kannettavan muodossa. MacBook paketoi suuret ideat mahdottoman pieneen tilaan, sillä siinä on seitsemännen sukupolven Intel Core -prosessorit, 12 tuuman Retina-näyttö, täysikokoinen näppäimistö, painallusvoiman tunnistava ohjauslevy, monikäyttöinen USB-C-portti ja koko päivän kestävä akku.

KAUPPAAN

MACBOOK AIR 13″

MacBook Airissa on nyt viidennen sukupolven Intel Core -prosessorit, Thunderbolt 2, mahtavia vakio- ohjelmia sekä sama koko päivän kestävä akku. Se on tarpeeksi ohut, kevyt ja kestävä otettavaksi mukaan kaikkialle ja riittävän tehokas suoriutumaan kaikesta perille päästyäsi.

KAUPPAAN

HALUATKO TIETÄÄ LISÄÄ käyttöönottopalveluista tai TARVITSETKO APUA uuden laitteen valinnassa? OTA MEIHIN YHTEYTTÄ!