Telia Personal Work – products and services for your business

Keskitettyä laitehallintaa

Kun organisaation laitteiden määrä kasvaa, niiden hallinnan ei silti tarvitse käydä tippaakaan hankalammaksi. Ratkaisu on keskitetty laitehallinta, Unified Endpoint Management (UEM). Siinä yhdellä ratkaisulla hallitaan kaikkia yrityksen moderneilla käyttöjärjestemillä varustettuja päätelaitteita.

Keskitetyllä laitehallinnalla yritys voi hallita laitteiden lisäksi esimerkiksi langattoman verkon ja sähköpostin asetuksia. Näin työntekijät voivat keskittyä oleelliseen – eli itse työhön.

ota yhteyttä

Kivenkova tietoturva

Keskitetty laitehallinta on yrityksen tietoturvan kovin panssari. Yrityksen tiedot eivät milloinkaan pääse vääriin käsiin. Jos esimerkiksi yrityksen yksittäinen puhelin häviää, itse puhelin ja siinä olevat sovellukset voidaan tyhjentää etänä. Muussa tapauksessa kaikki tieto jäisi laitteeseen.

Näin saat keskitetyn laitehallinnan käyttöösi

Keskitetyn laitehallinnan voi hankkia kahdella eri tavalla:

1. Osta laite ja hallintapalvelu paketissa

Saat hallintapalvelun sekä täysin valmiiksi konfiguroidun laitteen, joka on esiasennettu valmiiksi. Käyttäjä kirjautuu laitteelle omilla tunnuksillaan, jolloin sen asetukset ja sovellukset ovat täysin yrityksen toiveiden mukaiset.

2. Liitä hallintapalvelu nykyiseen laitteeseesi 

Hallintapalvelu voidaan liittää myös käyttäjän nykyiseen laitteeseen. Palvelu tukee Android-, iOS-, macOS- ja Windows-laitteita sekä kaikkia yleisimpiä laitemalleja.

Sovellusten keskitetty hallinta

Keskitetyn laitehallinnan lisäksi yritys voi ottaa käyttöön myös sovellushallinnan, Mobile Application Management (MAM). Tällöin laitteisiin pystytään lisäämään ja niistä pystytään poistamaan yrityksen haluamia sovelluksia sekä hallitsemaan sertifikaatteja.

Lue lisää

Sisällönhallinta

Keskitetyn laitehallinnan ja sovellushallinnan lisäksi yritys voi ottaa käyttöönsä myös sisällönhallinnan, Mobile Content Management (MCM).

Lue lisää

Identiteetinhallinta

Kun yrityksellä on keskitetysti hallussa sekä laitteet, sovellukset että sisällöt, voidaan astua vielä yksi askel ja ottaa käyttöön identiteetinhallinta. Mobile Identity Management (MIM) on palvelu, joka tunnistaa käyttäjän ja antaa hänen tunnistautua kertakirjautumisella yrityksen käyttämiin pilvipalveluihin.

Lue lisää

Haluatko lisätietoa?

Haluatko saada lisätietoa palveluista tai tarvitsetko apua käyttöönotossa?

Asiantuntijamme kertovat mielellään lisää palveluista ja tarpeen tullessa tarjoamme järjestelmien migraation ja käyttöönoton sujuvana avaimet käteen -pakettina.

Ota meihin yhteyttä
Blogit

Mistä on ICT-ongelmat tehty?

Telian vastikään teettämän ICT-tutkimuksen mukaan jopa kolmasosassa yrityksistä ICT-asiat ovat jatkuva ongelma. Vaikka ICT:n toimivuuden yhteys menestykseen on yleisesti tiedossa, miksei sitä laiteta kuntoon jokaisella työpaikalla?

Lue lisää
Blogit

Hyvä, parempi, Knox

Samsung Knoxia tituleerataan usein maailman turvallisimmaksi mobiilikäyttöjärjestelmäksi, johon luottavat hallitukset ympäri maailman – Suomen valtionhallinto mukaan lukien. Mutta mikä erottaa sen muista vastaavista järjestelmistä?

Lue lisää