Telia Personal Work – products and services for your business

Laitteiden tietoturva

F-Secure PSBLaitehallinta

Tietoturvan merkitys kasvaa

Mobiiliuhkia ei voi enää jättää huomioimatta. Gartner ennustaa, että kolmasosa maailman kaikista haittaohjelmista on suunnattu mobiililaitteille vuoteen 2019 mennessä.

Yksikään organisaatio ei ole immuuni haittaohjelmille. Heikoin lenkki määrittää tietoturvan tason yrityksessä. Suojaamalla kaikki laitteet ja ottamalla vastuu pois käyttäjiltä, voidaan minimoida riskit.

ota yhteyttä

monitasoista tietoturvaa

Suojaus haittaohjelmilta

  • Pelkkä suojaus haittaohjelmilta ei riitä, jos yrityksellä ei ole keskitettyä hallintaa – miten varmistetaan, että laitteet on suojattu ja ohjelmistot päivitetty?
  • Kuluttajille tarkoitetut palvelut sisältävät usein vain tämän osan, esim. F-Secure Safe

Laitehallinta

  • Vaatimus yritystason tietoturvalle, vastuu pois käyttäjiltä
  • Keskitetty hallinta varmistaa, että yrityksen laitteet on suojattu ja antaa näkyvyyden uhkiin sekä mahdollisuuden korjata tilanteen etänä
Lue lisää laitehallinnasta

F-Secure Protection Service for Business

Vaara vaanii verkossa ja sinulla on sata syytä suojata laitteesi. Kahviloiden ja työpaikkaruokaloiden wi-fit ovat käteviä, mutta valitettavasti myös usein suojaamattomia. F-Secure Protection Service for Business varmistaa töiden saumattoman sujumisen, koska ne tarjoavat maailman parhaan suojauksen laitteelle kuin laitteelle.

Tutustu
Uutiset

Helpota työtaakkaa Samsung Knox Configurella

Pilvipohjaisen Knox Configure -ohjelman avulla suurikin määrä laitteita pystytään konfiguroimaan vaivattomasti.

Lue lisää
Uutiset

Laitteiden tietoturva kuntoon kesäksi

Usein unohdetaan, että haittaohjelmat uhkaavat tietokoneen lisäksi myös älypuhelinta. Vuoden 2017 aikana mobiililaitteiden haittaohjelmien määrä kasvoi 200 prosenttia. Monet kuvittelevat toimivansa turvallisesti, mutta lankeavat silti ansoihin, jotka olisivat helposti vältettävissä.

Lue lisää
Blogit

Mistä on ICT-ongelmat tehty?

Telian vastikään teettämän ICT-tutkimuksen mukaan jopa kolmasosassa yrityksistä ICT-asiat ovat jatkuva ongelma. Vaikka ICT:n toimivuuden yhteys menestykseen on yleisesti tiedossa, miksei sitä laiteta kuntoon jokaisella työpaikalla?

Lue lisää
Blogit

Hyvä, parempi, Knox

Samsung Knoxia tituleerataan usein maailman turvallisimmaksi mobiilikäyttöjärjestelmäksi, johon luottavat hallitukset ympäri maailman – Suomen valtionhallinto mukaan lukien. Mutta mikä erottaa sen muista vastaavista järjestelmistä?

Lue lisää
Blogit

Kuka pelkää GDPR:ää?

Kaikki ovat kuulleet GDPR:stä, ja varsinkin sen laiminlyönnistä aiheutuvista miljoonasakoista. Pelkällä panikoinnilla ei edistetä kenenkään tietosuojaa, kun taas muutamalla täsmätoimella saa jo paljon aikaan.

Lue lisää