Telia Personal Work – products and services for your business

Yrityksesi apuna

Meidän tehtävämme on auttaa maksimoimaan työvälineiden hyöty liiketoiminnallesi. Siksi olemme yrityksille paras mahdollinen ICT-kumppani, joka panostaa monipuoliseen palvelutarjontaan ja viimeisimpään asiantuntemukseen. Huippuasiantuntijamme virittävät yrityksenne ICT-palvelut halutulle tasolle.

Tarjoamme laajan kattauksen erityyppisiä laitteita palveluna, jolloin yritykset saavat käyttöönsä sekä laitteet että laitteisiin liittyvät oheispalvelut, yhdellä ennustettavalla kuukausimaksulla.

ota yhteyttä

Asiantuntijapalvelut

Onneksi kaikkea ei tarvitse osata tai ehtiä itse. Meillä on pitkä rivi kokeneita ICT-asiantuntijoita, joiden osaamisen voit ottaa käyttöösi. Joukkoon kuuluu alan ammattilaisia aina asentajista kouluttajiin ja projektinjohtajista konsultteihin.

Voimme kartoittaa, mitkä ICT-palvelut sopivat juuri teidän organisaatiollenne ja integroida ne järjestelmiinne. Asiantuntijamme voivat projektoida useita suurempia palvelukokonaisuuksia ja johtaa projektit maaliin saakka.

Lue lisää

Hankintapalvelut

Tarjoamme monipuolisia vaihtoehtoja palveluiden päätelaitteiden hankintaan. Portaalimme on paljon enemmän kuin pelkkä verkkokauppa, voit hoitaa ostot, hallinnan, huoltojen tilauksen ja paljon muuta yhdestä paikasta.

Jos etsit aivan uudenlaista hankintamallia, niin DaaS – laite palveluna – on yrityksille kaikin puolin kannattava hankintamalli verrattuna esimerkiksi vuokraukseen tai ostamiseen.

Lue lisää

Musiikkipalvelut

Oikea musiikki oikeassa paikassa tuo hyvää mieltä ja parantaa asiakaskokemusta. Valitse Soundtrack Business-sovelluksen valmiista listoista yrityksen tiloihin ja tapahtumiin sopivat soundit. Tai ryhdy oman yrityksesi DJ:ksi ja käytä omia gruuvaavia Spotify-soittolistojasi, joiden parissa myös asiakkaasi hengailevat mielellään.

Lue lisää

Kiinnostuitko yrityspalveluistamme?

Haluatteko lisätietoa palveluistamme ja miten yrityksenne hyötyvät niistä? Asiantuntijamme auttavat teitä löytämään juuri teidän yritykselle sopivan palveluratkaisun.

 

Ota yhteyttä
Blogit

Mistä on ICT-ongelmat tehty?

Telian vastikään teettämän ICT-tutkimuksen mukaan jopa kolmasosassa yrityksistä ICT-asiat ovat jatkuva ongelma. Vaikka ICT:n toimivuuden yhteys menestykseen on yleisesti tiedossa, miksei sitä laiteta kuntoon jokaisella työpaikalla?

Lue lisää
Blogit

Hyvä, parempi, Knox

Samsung Knoxia tituleerataan usein maailman turvallisimmaksi mobiilikäyttöjärjestelmäksi, johon luottavat hallitukset ympäri maailman – Suomen valtionhallinto mukaan lukien. Mutta mikä erottaa sen muista vastaavista järjestelmistä?

Lue lisää
Blogit

Kuka pelkää GDPR:ää?

Kaikki ovat kuulleet GDPR:stä, ja varsinkin sen laiminlyönnistä aiheutuvista miljoonasakoista. Pelkällä panikoinnilla ei edistetä kenenkään tietosuojaa, kun taas muutamalla täsmätoimella saa jo paljon aikaan.

Lue lisää
Blogit

Älä astu tietoturva-ansaan

Usein unohdetaan, että haittaohjelmat uhkaavat tietokoneen lisäksi myös älypuhelinta. Tiesitkö esimerkiksi sitä, että vuoden 2017 aikana mobiililaitteiden haittaohjelmien määrä kasvoi 200 prosenttia. Monet kuvittelevat toimivansa turvallisesti, mutta lankeavat silti ansoihin, jotka olisivat helposti vältettävissä.

Lue lisää