Telia Personal Work – products and services for your business

Saisiko olla huippuosaajia?

Onneksi kaikkea ei tarvitse osata tai ehtiä itse. Meillä on pitkä rivi kokeneita ICT-asiantuntijoita, joiden osaamisen voit ottaa käyttöösi.  Joukkoon kuuluu alan ammattilaisia aina asentajista kouluttajiin ja projektinjohtajista konsultteihin.

Voimme kartoittaa, mitkä ICT-palvelut sopivat juuri teidän organisaatiollenne ja integroida ne järjestelmiinne. Asiantuntijamme voivat projektoida useita suurempia palvelukokonaisuuksia ja johtaa projektit maaliin saakka.

Mikä tekee asiantuntijoistamme huippuluokkaa?

  • Heillä on sertifikaatit eri osa-alueilta
  • Heillä on vuosien kokemus alalta
  • He hallitsevat erilaiset migraatiot ja päätelaitepolitiikat

Konsultointipalvelut

Kaikkihan sen tietää, että keskinkertaisista laitteista ja toimimattomista järjestelmistä seuraa vain kustannuksia ja tehottomia työpäiviä. Eikö siis teidänkin yrityksenne laitteet, järjestelmät ja tietoturvapalvelut olisi aika trimmata iskuunsa? Kutsu meidät apuun, olemme melkein jo matkalla!

Lue lisää

Käyttöönotto- ja migraatiopalvelut

Kun yritys siirtyy järjestelmästä uuteen, muutos voi tuntua henkilöstöstä hankalalta. Siksi me tarjoamme järjestelmien migraation ja käyttöönoton sujuvana avaimet käteen -pakettina. Vanhatkin koirat voivat siis oppia uusia temppuja helposti ja suunnitellusti käyttöönotto- ja migraatiopalvelun ansiosta.

Lue lisää

Koulutuspalvelut

Kun laitteet ja järjestelmät ovat hanskassa eivätkä hanskatkaan ole hukassa, itse töihin keskittyminen on huomattavasti tehokkaampaa. Siksi haluamme järjestää koulutuksia, jotka maksimoivat työvälineiden hyödyn liiketoiminnalle. Koulutukset voidaan räätälöidä yrityskohtaisesti tarpeiden mukaan.

Lue lisää
Blogit

Elämään integroituja mobiililaitteita, kiitos!

ICT:n vaikutus työhyvinvointiin on perustunut aikaisemmin vain arvauksiin, mutta nyt olemme tehneet aiheesta ensimmäisen tutkimuksen. Tuloksista voidaan todeta, että ICT-hyvinvointi on tärkeää, jonka todistavat lähes 100 kyselyymme vastannutta yrityspäättäjää.

Lue lisää
Blogit

Kuka pelkää GDPR:ää?

Kaikki ovat kuulleet GDPR:stä, ja varsinkin sen laiminlyönnistä aiheutuvista miljoonasakoista. Pelkällä panikoinnilla ei edistetä kenenkään tietosuojaa, kun taas muutamalla täsmätoimella saa jo paljon aikaan.

Lue lisää
Blogit

Tätä ICT-hyvinvointi on, ja tästä syystä se on tärkeää

Puhelimet, tietokoneet ja tabletit seuraavat nykyään mukana arjessa siitä hetkestä kun heräämme aina iltamyöhään asti. Siksi onkin niin ratkaisevaa, että ne toimivat sujuvasti.

Lue lisää
Blogit

Ergonomia kuntoon myös konttorin ulkopuolella

Pikkupäänsärky työpäivän päätteeksi ja työmatkalta tuliaiseksi vielä niskakipu. Kuulostaako tutulta? Voit syyttää migreeniä tai hotellin huonoja tyynyjä, mutta kivut ja säryt aiheutuvat useimmiten huonosta työasennosta tehdessäsi etätöitä.

Lue lisää