Telia Personal Work – products and services for your business

Hankintapalvelut

Portaali | Device as a Service

Uudenlaista hankintaa

Tarjoamme monipuolisia vaihtoehtoja palveluiden ja päätelaitteiden hankintaan. Portaalimme on paljon enemmän kuin pelkkä verkkokauppa, jossa ostaminen, hallinointi, huoltojen tilaus ja paljon muuta hoituu yhdestä paikasta.

Laitteiden ostaminen palveluna, DaaS, on uudenlainen tapa hankkia laitteita ja palveluita.

DATAINFON PORTAALI 

Ostot, hallinta, huollot ja paljon muuta yhdestä paikasta.

Tiedot aina ajantasalla – Ajantasainen tieto organisaation laitteista ja palveluista tarkasteltavissa aina loppukäyttäjätasolle asti.

Lue lisää

Laitteet palveluna – DaaS

Tuemme sinua laitteen koko elinkaaren ajan – aina oikean laitteen valinnasta sen käyttöönottoon ja seuraavan hankintaan asti.

Jäävätkö vanhat laitteet usein keräämään pölyä varastoon? Kun ostat laitteesi palveluna, me hoidamme kierrättämisen ja turvaamme tieturvan säilymisen, samalla kun itse jo ihailet uuden laitteesi ihmeitä.

Lue lisää
Blogit

Elämään integroituja mobiililaitteita, kiitos!

ICT:n vaikutus työhyvinvointiin on perustunut aikaisemmin vain arvauksiin, mutta nyt olemme tehneet aiheesta ensimmäisen tutkimuksen. Tuloksista voidaan todeta, että ICT-hyvinvointi on tärkeää, jonka todistavat lähes 100 kyselyymme vastannutta yrityspäättäjää.

Lue lisää
Blogit

Maksetaanko yhdessä vai erikseen?

Yksi unelmoi uudesta iPhone X:stä ja toinen haluaa päästä testaamaan Huawei Mate 10 Pro:n tekoälyä. Meillä kaikilla on yhtä henkilökohtainen maku ja toiveet puhelinten kuin vaikkapa vaatteiden tai ruuan suhteen, ja juuri siitä laskunjakoidea sai alkunsa.

Lue lisää