5G on täällä – liittymät ja laitteet nyt myynnissä

Tulevaisuuden 5G-verkko tuo yrityksellesi aivan uusia kasvun mahdollisuuksia.

Jotta voit ottaa kaiken irti huippunopeasta 5G-verkosta, tarvitset 5G-puhelimen tai -reitittimen. Ensimmäiset 5G-puhelimet sekä muut 5G-laitteet ovat aloittaneet esiinmarssinsa vuoden 2019 aikana. Etulinjassa ovat olleet tunnetut valmistajat, kuten Huawei, Samsung ja Nokia. Tänään valikoimaamme lisättiin ensimmäinen erä 5G-laitteita.

Puhelimet

Huawei Mate 20 X 5G

Huippunopeiden 4G- ja 5G-verkkoyhteyksien lisäksi Huawei Mate 20 X 5G vie Leican kolmoiskameralla valokuvauksen uudelle tasolle: laajakulmalinssin (40 MP), ultralaajakulmalinssin (16 MP) sekä superzoom-linssin (8 MP teleobjektiivi) avulla otat uskomattoman vaikuttavia kuvia tilanteessa kuin tilanteessa.

Valikoimamme täydentyy sitä mukaan kun lisää 5G-laitteita tulee saataville. Seuraava tiedossa oleva tulokas onkin Samsung Galaxy S10 5G-puhelin – tämän myyntiintulopäivämäärä ilmoitetaan myöhemmin.

Reitittimet

Huawei 5G CPE Pro

Vastaanota viidennen sukupolven mobiililaajakaistanopeudet ja jaa ne eteenpäin kuudennen sukupolven langattomalla lähiverkolla.

Nokia Fastmile 5G Gateway

Ennakkomyynnissä – toimitusarvio alkaen vko 44

Nokia Fastmile 5G Gateway on tyylikäs helppokäyttöinen reititin jolla tuot mobbililaajakaistan kotiin tai toimistoon käyttämällä parhaita 4G- ja 5G-signaaleja.

Hyödyntääkseen 5G-nopeuksia on laitteen oltava 5G-verkon peittoalueella, tarkemmat tiedot Telian 5G-verkosta täällä.

Tiesitkö, että Suomi on ensimmäisiä 5G-aikaan siirtyneitä maita maailmassa? Ensimmäiset 5G-liittymät ja -laitteet ovat nyt myynnissä ja kiihdytämme parhaillaan Telian 5G-verkon rakentamista. Vuoden 2019 lopulla 5G-verkko toimii jo seitsemässä Suomen suurimmassa kaupungissa ja kevään 2020 mittaan 5G-verkko laajenee vielä entisestään.