Apple julkaisi kolme uutta iPhonea ja uuden Apple Watchin

iPhone XS ja iphone XS Max

5,8-tuumaisella näytöllä varustettu iPhone XS ja 6,5-tuumaisella näytöllä varustettu XS Max ovat edistyksellisimpiä iPhoneja niin designin, tehokkuuden sekä toiminnallisuuksiensa ansiosta. Uudenlainen 12 megapikselin kaksoiskamera avaa uusia mahdollisuuksia hyödyntäen lisättyä todellisuutta (AR). Vaikka uudessa iPhonessa on enemmän tehoa sekä suurempi näyttö, akunkestoa on saatu lisättyä jopa 1,5 tuntia edeltäjäänsä verrattuna. Puhelimet tulevat 64GB, 256GB ja 512GB versioina.

iPhone XR

6,1-tuumaisella, Liquid retina -näytöllä varustettu iPhone on näytön kooltaan yhtä suuri kuin iPhone 8 plus, mutta puhelin itsessään on kooltaan huomattavasti pienempi. Akunkestoa uutuudessa on 1,5 tuntia enemmän kuin iPhone 8S plussassa. iPhone XR:ssä on sama A12 bionic -siru kuin XS ja XS Maxissa Puhelin on varusteltu 12 Megapikselin kameralla. iPhone XR tulee 64GB, 128GB ja 256GB versioina.

Apple Watch Series 4

Apple Watch Series 4 tarjoaa uuden designin lisäksi myös uusia mahdollisuuksia terveyden mittaamiseen. Tehoa laitteeseen antaa 64-bittinen dual core -prosessori. Apple Watch Series 4 on edeltäjäänsä ohuempi ja näytön kokoa on kasvatettu jopa 30 prosenttia. Akkukesto uutuudessa on jopa 18 tuntia.

Lisää tietoa Applen uutuuksista voit lukea täältä. Myynnin aloituksesta tiedotamme pian. Stay tuned!