BlueParrott vastamelukuulokkeet teollisuuskäyttöön

BlueParrott-kuulokkeet ovat suunniteltu ensiluokkaiseen kommunikointiin kovaäänisissä ympäristöissä. Avokonttorit eivät ole ainoita työympäristöjä, joissa käytetään kuulokkeita. Teollisuusalalla, vähittäismyynnissä, palvelualalla ja pelastuslaitoksilla työskentelevät ammattilaiset käyttävät kuulokkeita ylläpitääkseen tärkeää kollegoidenvälistä kommunikaatiota – erittäin haastavissa työympäristöissä.

Korkealaatuiset BlueParrott-vastamelukuulokkeet ovat suunniteltu meluisiin olosuhteisiin. Niiden mikrofonit suodattavat ympäristön melua jopa 96%. Tämän ansiosta BlueParrot-kuulokkeet soveltuvat haastaviin olosuhteisiin kuten esimerkiksi kovaääniset tehtaat, äänekkäät varastot tai kiireiset näyttelypaikat. Pitkän akunkeston ansiosta ne soveltuvat erinomaisesti vaativaan käyttöön.

Lähes 30 vuoden ajan Blueparrott on tuottanut alansa johtavia äänentoistoratkaisuja. Lisäksi se on tarjonnut mukavia ja kestäviä kuulokkeita ensiluokkaisella melunsuodatusteknologialla ammattikuskeille viimeiset 10 vuotta. Nyt BlueParrott tuo asiantuntemuksensa täysin uuteen työympäristöön suunnitellen kuulokkeita ominaisuuksilla, jotka parantavat tuottavuutta meluisissakin työtehtävissä, joissa vaatimukset ovat korkeammalla kuin tavallisessa toimistossa. BlueParrott ja Jabra ovat osa GN Audio -konsernia.

Tutustu valikoimaan täällä.