Helpota työtaakkaa Samsung Knox Configurella

Pilvipohjaisen Knox Configure -ohjelman avulla suurikin määrä laitteita pystytään konfiguroimaan vaivattomasti.

Yrityksen toiminnalle tärkeiden laitteiden konfiguroiminen voi olla aikaa ja vaivaa vievää touhua, varsinkin jos laitteita on paljon. Samsung Knox Configure on suunniteltu helpottamaan tätä prosessia Samsung-laitteiden kanssa. Voit konfiguroida laitteet etänä ja asettaa niihin haluamasi asetukset sekä rajoitukset sovellusten ja sisällön osalta.

Knox Configure -portaalissa voit luoda haluamanlaisesi profiilit eri laitteille. Kun laitteet rekisteröityvät verkkoon, asetukset, rajoitukset, sovellukset, sertifikaatit sekä taustakuva määrittyvät laitteisiin automaattisesti. Laitteiden automaattinen konfigurointi vaatii loppukäyttäjältä vain mobiilidata- tai WiFi-yhteyden

Muokkaa laitteet yrityksesi näköiseksi

Knox Configuren kautta voit muokata laitteet yrityksesi brändin mukaiseksi. Aseta esimerkiksi yrityksesi logo näkymään puhelimen käynnistyksen yhteydessä tai tuo yrityksellesi personoidut sovellukset automaattisesti kaikkiin laitteisiin.

Työtehtäviin sopivat laitteet

Mikäli laitteet ovat tarkoitettu vain tiettyä toimintoa tai työtehtävää varten, laitteiden yhteys- ja päivitys-asetukset voidaan määrittää työtehtävään tai -toimintoon sopivaksi. Laitteiden ominaisuuksia voidaan myös rajoittaa esimerkiksi estämällä kameran, mikrofonin tai USB-laitteiden käyttöä.

Haluatko kuulla lisää Samsung Knox Configuresta?

Ota meihin yhteyttä!