Huawei julkaisi uudet lippulaivat: Huawei P30 ja Huawei P30 Pro

Mobiilikuvauksen ehdotonta kärkeä jo vuosia edustanut Huawein P-sarja sai nyt jatkoa uusien lippulaivojen saattelemana. Huawei julkaisi 26.3 Pariisissa uudet P30 Pro ja P30 -puhelimet.

Huawei P30 Pro

P30 Pro on varustettu Leican neloiskameralla, jossa on 40 megapikselin pääkamera, 20 megapikselin ultralaajakulmalinssi, 8 megapikselin periskooppizoom sekä täysin uusi TOF-kamera. P30 Pron kamera vangitsee huomattavasti enemmän valoa kuin edeltäjänsä SuperSpectrum-sensorin ja tehokkaan valokuvausalgoritmin ansiosta. Periskooppizoomin avulla, jopa 10-kertaisiksi zoomatuissa kuvissa, laatu säilyy alkuperäisenä, minkä ansiosta kuvaat tarkasti myös kaukaiset kohteet.

P30 Pro on varustettu Huawein Kirin 980–prosessorilla, massiivisella 6/8 Gt:n keskusmuistilla sekä 128/256 Gt:n tallennustilalla. Puhelimen 4200mAh akku kestää pitkään, ja myös sen lataaminen on todella nopeaa: 30 minuutin latauksella saat 70 % akkua. Akkua riittää myös jaettavaksi, ja voit ladata toista langatonta latausta hyödyntävää laitetta asettamalla laitteet päällekkän.

Huawei P30 Pro loistaa myös tyylillään: elegantti, kaareva 3D-lasirunko tyylikkäillä väreillä tekee siitä upean ja käytännöllisen asusteen. Puhelin on saatavilla kolmella eri värillä; revontuli, kiiltävä musta sekä kristalli.

KAUPPAAN

Huawei P30

Huawei P30 haastaa perinteisen puhelimella valokuvaamisen uudella kehittyneellä Leican kolmoiskameralla: laajakulmalinssin (40 MP), ultralaajakulmalinssin (16 MP) sekä superzoom-linssin (8 MP teleobjektiivi) avulla otat uskomattoman vaikuttavia kuvia tilanteessa kuin tilanteessa.  Huawei P30 -puhelimen kameran SuperSpectrum-sensori mahdollistaa pimeäkuvaamisen valovoimaisuutensa ansiosta.

Huawei P30 -puhelimen etupuoli on lähes pelkkää näyttöä: Laadukkaassa 6,1” FHD+ OLED-näytössä on vain pieni pisaralovi näytön yläreunassa. Huawein P30 -puhelimessa on tehokas Kirin 980-tekoälyprosessori, ja suuri 3650 mAh:n akku kestää helposti yli vuorokauden kovemmassakin käytössä.

KAUPPAAN

Puhelimen ostajalle kello kaupan päälle

Osta Huawei P30- tai Huawei P30 Pro -puhelin, ja saat kaupan päälle uuden Huawei Watch GT -kellon. Tarjous on voimassa 7.4.2019 asti. Rekisteröinti kampanjasivulla 30.4.2019 mennessä. Toimi nopeasti, tuotteita on rajoitettu määrä.

Huawei Watch GT:

Älykello monipuolisilla urheilu- ja hyvinvointiominaisuuksilla, jonka avulla pääset parhaimpaan suoritukseesi. Huawei Watch GT:n akunkesto on jopa 14 päivää jatkuvalla sykkeenmittauksella, ja se on suunniteltu sekä ammattiurheilijoille että aktiivisille ihmisille.

Näin lunastat kellon

Kellon toimituksesta vastaa Huawei ja tilaus tapahtuu ostokuittia vastaan rekisteröitymällä Huawein kampanjasivulla.

Rekisteröinti on avoinna 30.4.2019 asti ja kopio ostokuitista tulee olla liitteenä rekisteröinnin vahvistukseksi.

Onnistuneen rekisteröinnin jälkeen asiakas saa sähköpostitse vahvistuksen. Huawei Watch GT -kello lähetetään postitse asiakkaalle n. 2-4 viikon sisällä vahvistuksesta.

Jos sinulla tulee kysymyksiä kampanjaan tai rekisteröintiin liittyen,voit olla yhteydessä Huawei Suomen tukeen:

  • sähköposti: mobile.fi@huawei.com
  • puhelinnumero: +358 9 23 13 89 98
  • sähköinen lomake: https://consumer.huawei.com/fi/contact-us/