Huawei P Smart 2019, tehokasta ja älykästä puhelimen käyttöä

Huawei P Smart 2019 jatkaa edeltäjänsä jalanjäljissä, tarjoamalla paljon tehoa ja älykkyyttä käyttäjilleen. Uudessa P Smartissa on lähes reunoihin ulottuva 6,21 tuuman Full HD+ näyttö. Puhelimessa on kiiltävä ja kestävä runko, joka huokuu pohjoisen taikaa upeiden, pohjoisen inspiroimien väriensä ansiosta.

Kaksoiskamera tekoälyominaisuuksilla

Uudessa P Smartissa on 13+2 megapikselin kaksoiskamera, joka hyödyntää tekoälyä parhaimman mahdollisen kuvan saamiseksi. Älykäs kamera tunnistaa jopa 22 erilaista kuvauskohdetta reaaliajassa ja valitsee kuvausasetukset automaattisesti. Kaksoiskameroiden ansiosta saat luotua kuviisi aidon bokeh-efektin eli taustausumennuksen, joka tuo taiteellisuutta esimerkiksi muotokuviin.

Lisää mahdollisuuksia uudella Android 9:llä

Huawei P Smart 2019 sisältää uuden Android 9 -käyttöjärjestelmän sekä EMUI 9 -käyttöliittymän, jonka ansiosta puhelin toimii entistä älykkäämmin, oppien ennakoimaan käyttötapojasi sekä optimoimaan akunkestoa käytön mukaan.

Tehokas ja luotettava

P Smart on varustettu uudella ja tehokkaalla Kirin 710 8-ydinprosessorilla, joka toimii sulavasti raskaampienkin sovellusten kanssa. Uutuudessa on pitkäkestoinen 3400 mAh:n akku, jonka ansiosta puhelimen käyttö on huoletonta. Kehittyneen latausteknologian ansiosta P Smart 2019 latautuu jopa 22 % edeltäjäänsä nopeammin. Nopea sormenjälkilukija ja kehittynyt kasvojentunnistus pitävät tiedostosi turvassa ja vain sinun ulottuvillasi. Kaunis uutuuspuhelin on saatavilla revontuli-liukuvärjättynä sinivihreänä ja yksinkertaisen eleganttina mustana.

Tilaamaan