Huawei P Smart on fiksu valinta

Huawei P Smart on fiksu valinta ja hintaluokkansa helmi. 5.65″ FullView -näyttö sopii täydellisesti käteen kuin käteen ja 18:9 kuvasuhde takaa erinomaisen videoiden ja kuvien katselukokemuksen. Tyylikkään ohuen ja metallisen muotoilun ansiosta P Smart on siro, mutta kestävä puhelin, joka sopii mainiosti työkäyttöön.

Tarkka 13 MP + 2 MP kaksoiskamera takaa vaikuttavat kuvat. Kahden kameran yhteistoiminta mahdollistaa pehmeän taustasumennuksen (bokeh-efektin) kuviisi, jolloin esimerkiksi tyylikkäiden muotokuvien ottaminen sujuu kädenkäänteessä. Selfien ottaminenkin sujuu pelkällä kädenheilautuksella, P Smartin eleohjauksen ansiosta voit vain vilkuttaa kameralle, jolloin  ei tarvitse kurottaa kameran laukaisimelle ottaaksesi kuvaa.

Uuden Android 8.0:n päälle rakennettu EMUI 8.0 -käyttöliittymä mahdollistaa sulavan käyttökokemuksen ja 32 GB muisti ja paranneltu tallennustila takaavat sen, että tärkeille tiedostoillesi on aina tilaa.

Multitaskingia parhaimmillaan

Älykkäällä näytöjakotilalla voit käyttää kahta sovellusta samanaikaisesti. Voit kirjoittaa esimerkiksi sähköpostia ja katsoa elokuvaa samaan aikaan.

Äänentoistot langattomasti

Dual Bluetooth -ominaisuuden avulla voit käyttää kahta bluetooth laitetta samanaikaisesti. Voit esimerkiksi kuunnella musiikkia autossa äänentoistojärjestelmän kautta ja vastaanottaa puhelut kätevästi bluetooth kuulokkeisiin.

Nopea ja vaivaton tiedostonjako muiden Huawei-laitteiden kanssa.

Huawei Share -ominaisuudella Jaat kuvat tai tiedostot nopeasti kaverille.

Tilaa nyt