Muutoksia Telia Datainfon johdossa: toimitusjohtaja Markus Kalalahti siirtyy pois Telialta

Telia Finlandin yritysliiketoimintayksikön johtoryhmän jäsen ja Telia Datainfon sekä Telia Cygaten toimitusjohtaja Markus Kalalahti lopettaa toimitusjohtajan tehtävänsä ja aloittaa uudessa tehtävässä Telian ulkopuolella 1.10. Telia Datainfon toimitusjohtajana aloittaa Jarno Kekäläinen 1.8. alkaen.

Jarno Kekäläinen jatkaa myös Telia Inmics-Nebulan toimitusjohtajana sekä Telia Finlandin yritysliiketoimintayksikön johtoryhmän jäsenenä.

”Haluan kiittää Markusta hienosta panoksesta Telia Datainfon ja Telia Cygaten toimitusjohtajana. Hän on ollut monessa ratkaisevassa käänteessä mukana rakentamassa laajaa Telia One -palvelukokonaisuutta yritysasiakkaillemme. Toivotan Markukselle parhainta menestystä myös jatkossa”, sanoo Telian yritysliiketoiminnasta vastaava johtaja Jari Rapo.

”On ollut suuri ilo palvella näin osaavassa ja innostuneessa porukassa. Telia Datainfo ja Telia Cygate ovat molemmat upeassa vauhdissa ja markkinoiden kärjessä. Kiitos kaikille loistaville kollegoille, asiakkaille, yhteistyökumppaneille ja Telialle näistä vuosista”, sanoo Markus Kalalahti.