Samsung Galaxy S9, S9+ tai Note9 -puhelimen ostajalle kuulokkeet kaupan päälle

Ostaessasi Samsung Galaxy S9, S9+ tai Note9 -puhelimen saat langattomat Gear IconX in-ear -kuulokkeet kaupan päälle (arvo 199 euroa). Tarjous on voimassa 1.10-4.11.2018.*

Saadaksesi kuulokkeet tee näin:

  1. Avaa Samsung Members -sovellus ja kirjaudu sisään Samsung-tililläsi.
  2. Napsauta tarjousta. Tarjouksen näkymiseen sovelluksessa voi kestää jopa 3 päivää puhelimen käyttöönotosta.
  3. Täytä henkilötietosi sekä IMEI-numero, joka on ilmoitettu puhelimen asetuksissa tai pakkauksessa.
  4. Sinulle lähetetään vahvistus sähköpostiosoitteeseesi, ja Gear IconX lähetetään ilmoittamaasi osoitteeseen.
  5. Tarjous on hyödynnettävä Samsung Members -sovelluksessa ajalla 1.10-11.11.2018. (Tarjous on voimassa kerran laitetta kohden ja ainoastaan ostoksille, jotka tehdään kampanja-aikana.)

Lisätietoja löydät osoitteesta www.samsung.fi/iconx

Samsung Galaxy Note9

Uusi Samsung Galaxy Note9 lyö pöytään äärimmäistä suorituskykyä. Suoritin on 53% nopeampi kuin Note8:ssa antaen potkua tekemiseen. Ole tehokkaampi ja käsittele useampia ja suurempia tiedostoja nopeammin. Akkukapasiteettia on nyt 21% enemmän (4 000 mAh) varmistaen, että virtaa on riittävästi ympärivuorokautiseen käyttöön.

Tilaamaan

Samsung Galaxy S9

Samsung Galaxy S9 on erinomainen työpuhelin kaikille, jotka vaativat paljon toimivuudelta ja tietoturvalta. Uusiutunut kamera antaa mahdollisuuden dokumentoida monimutkaisia prosesseja ja tärkeitä tapahtumia. Kuvaus onnistuu kaikissa valaistusoloissa ja super slow motion -videoilla voi tallentaa tapahtumia, jotka jäävät paljaalla silmällä huomaamatta.

Tilaamaan

* Koskee Samsung Galaxy S9, S9+ ja Note9:n ostoa Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa (Nordic Approved). Arvo 199 euroa. Tarjous on voimassa 1.10-4.11.2018 eikä sitä voida yhdistää muihin tarjouksiin. Tarjous on hyödynnettävä Samsung-käyttäjätiliin liitetyssä Samsung Members-sovelluksessa 1.10-11.11.2018. Gear IconX toimitetaan erikseen eikä puhelintoimituksen yhteydessä (ostoksen rekisteröiminen ja vahvistus tehdään Samsung Members -sovelluksen kautta). Toimitus vain Pohjoismaihin.