Telia Datainfo ja Telia Inmics-Nebula yhdistävät voimansa

Yhteisen Telia One -toimintamallin rakentaminen etenee ja osana entistäkin yhtenäisempää asiakaskokemusta Telia-perheeseen kuuluvat Telia Datainfo ja Telia Inmics-Nebula yhdistyvät.

Yhdessä yritykset tarjoavat jatkossa asiakkaille entistäkin vahvemman ja koko maan kattavan täyden palvelun ICT-tarjooman. Asiakkaamme saavat yhdeltä toimijalta yhtenäiset kokonaisratkaisut kaikkiin ICT-tarpeisiin. Muodostamme yhdessä Suomen vahvimman toimijan, joka palvelee asiakkaita yli 450 ammattilaisen voimin koko Suomen laajuudella.

”Yhdistyminen parantaa entisestään asiakaskokemusta, kun pystymme tarjoamaan samalta toimijalta yhtenäisiä kokonaisratkaisuja ja sujuvampaa asiakaspalvelua yhteisten kanaviemme kautta. Meillä on nyt myös yhdessä selkeästi parempi paikka kasvattaa henkilöstömme osaamista ja asiantuntijuutta vieläkin laajemmin”, toteavat Telia Inmics-Nebulan toimitusjohtaja Tomi Autere sekä Telia Datainfon toimitusjohtaja Markus Kalalahti. 

Yhdistyminen ja operatiivinen yhteistyö aloitetaan välittömästi. Juridinen fuusio pyritään toteuttamaan vuoden loppuun mennessä.

Yhdistymisellä ei ole vaikutusta asiakkaille toimitettaviin nykyisiin palveluihin, vaan kaikki palvelut jatkuvat kuten ennenkin. Yhdistymisen edetessä tapahtuvista mahdollisista muutoksista tiedotamme asiakkaitamme erikseen.

Mahdollisissa kysymyksissä pyydämme olemaan yhteydessä asiakaspalveluumme tai omaan asiakasvastaavaanne.

Telia Datainfo lyhyesti

Laitteita yritysten yksilöllisiin tarpeisiin. Tarjoamme laitteita, palveluita ja sovelluksia, joiden avulla kaikenkokoiset yritykset voivat tehostaa toimintaansa ja parantaa henkilöstön tehokkuutta sekä työn mielekkyyttä. Haluamme omalla toiminnallamme edistää asiakasyritystemme henkilöstön ICT-hyvinvointia ja henkilökohtaisen työn digitalisointia.

Telia Inmics-Nebula lyhyesti

Telia Inmics-Nebula on Telia-perheeseen kuuluva ICT-yritys, jolla on vankkaa kokemusta pilvipalveluiden, edistyksellisten ICT-ympäristöjen ja loppukäyttäjäpalveluiden tuottamisesta. Tarjoamme 400 osaajan voimin monipuolisia asiantuntijapalveluita jokaiselle yritykselle, jonka tavoitteena on tehdä kannattavampaa liiketoimintaa ja tarjota parempaa työntekijä- ja asiakaskokemusta. Riippumatta yrityksen koosta, toimialasta tai kehityksen vaiheesta.