Tilaa Apple iPhone Xr nyt ennakkoon

iPhone Xʀ:n  6,1 tuuman Liquid Retina ‑näyttö on alan edistyksellisin LCD-näyttö.* Edistynyt Face ID. Älykkäin ja tehokkain älypuhelimen siru. Uraauurtava kamerajärjestelmä. Kuusi upeaa uutta väriä.

iPhone Xʀ :ssä on älypuhelinten edistyksellisin LCD-näyttö. 6,1 tuuman Liquid Retina ‑näytössä on alansa paras väritarkkuus, ja innovatiivisen taustavalaisun ansiosta näyttö ulottuu kulmiin saakka.* Kuusi upeaa uutta väriä. Edistyneen Face ID:n avulla voit avata iPhonen lukituksen, kirjautua sisään appeihin ja maksaa ostoksesi yhdellä vilkaisulla. A12 Bionic ‑ sirun ja seuraavan sukupolven Neural Enginen reaaliaikaisen koneoppimisen ansiosta koet muun muassa kuvat, pelaamisen ja lisätyn todellisuuden aivan uudella tavalla. Uraauurtava 12 Mpix kaksoiskamerajärjestelmä sekä muotokuvatila, muotokuvavalo, parannettu boke-tehoste ja upouusi syvyydensäätö. Vesitiiviys.** Ja maailman edistyksellisin mobiilikäyttöjärjestelmä iOS 12 sekä sen tehokkaat uudet työkalut, jotka tekevät iPhonesta entistäkin henkilökohtaisemman.

TILAAMAAN

Laitteiden toimitukset alkavat 26.10

Tilaukset toimitetaan tilausjärjestyksessä ja saatavuudesta riippuen.

*Näytössä on pyöristetyt kulmat. Jos iPhone Xʀ :n näyttö mitataan suorakaiteena, sen lävistäjä on 6,06 tuumaa. Näyttöalueen koko on pienempi.

**iPhone Xʀ  on vesi- ja pölytiivis. Se on testattu hallituissa laboratorio-olosuhteissa, ja sen vedenpitävyysluokitus on IP67 (IEC-standardi 60529, enimmäissyvyys 1 metri 30 minuutin ajan). Vesi- ja pölytiiviys eivät ole pysyviä tiloja, ja tiiviys saattaa heikentyä tavallisen kulumisen seurauksena. Älä yritä ladata kastunutta iPhonea. Katso käyttöoppaasta puhdistus‑  ja kuivausohjeet. Takuu ei kata kosteusvaurioita.