Tutustu Samsungin uusiin Tabeihin: Samsung Galaxy Tab S4 ja Tab A 10.5

Samsung Galaxy Tab S4

Samsung Galaxy Tab S4:ssa on tyylikäs lasinen ja metallinen muotoilu sekä todella terävä, lähes reunoihin asti ulottuva, näyttö.

Uutuus sisältää neljä AKG:n optimoimaa kaiutinta, jotka takaavat loistavan äänentoiston.

Mukana tuleva S Pen mahdollistaa luovan tekemisen ja muistiinpanojen kirjaamisen missä tahansa. Pikalatauksen avulla voit käyttää ajan tehokkaasti.

Galaxy Tab S4 on ensimmäinen tabletti, jolla voi käyttää Samsung DeXiä. Siten voit yhdistää tietokoneen tuottavuuden helposti mukana kulkevaan tablettiin. Moniajokäyttö sujuu pelkällä HDMI-adapterilla ilman DeX Stationia tai DeX Padia.

Galaxy Tab S4 voi toimia tietokoneen tavoin. Löydät tehtäväpalkin ja voit pitää useita ikkunoita avattuna kerralla. Voit myös käyttää tuttuja liikkeitä, kuten vedä-ja-pudota.

Lue lisää ja tilaa ennakkoon

Samsung Galaxy Tab A 10.5

Galaxy Tab A 10.5:ssa on suuren tarkkuuden, lähes reunasta reunaan ulottuva, 10,5-tuumainen näyttö ja 4 sisäistä kaiutinta 3D surround -äänellä, erinomainen suorituskyky ja pitkä akkukesto.

Voit ottaa Galaxy Tab A 10.5:n mukaasi minne tahansa. Sen 7300 mAh:n akku riittää raskaammalla käytölläkin jopa 15 tunniksi yhdellä latauksella. Pikalatauksella akun lataa täyteen vain 3,5 tunnissa, joten käyttöaikaa jää enemmän, kun ei tarvitse odotella.

Galaxy Tab A 10.5:n AP-piirisarja ja 3 Gt:n RAM-muisti merkitsevät erinomaista suorituskykyä ja alhaista viivettä. Tab A:ssa on muistikorttipaikka jopa 400Gt:n ulkoiselle muistikortille.

Lue lisää ja tilaa ennakkoon