Uusi ja älykäs Huawei Mate 20 Pro nyt tilattavissa ennakkoon

Huawei julkaisi eilen uuden lippulaivatuotteensa, Huawei Mate 20 Pro:n, joka avaa uusia ulottuvuuksia video- ja valokuvaamiseen. Huawei Mate 20 pro tuo uuden, tekoälyä hyödyntävän Leican kolmoiskameran, jonka 40 MP:n päälinssi ikuistaa yksityiskohdat tarkasti, 8 MP:n zoom-linssillä näkee kauas ja 20 MP:n ultralaajakulmalinssi mahdollistaa entistä upeammat maisemakuvat. Supermakro-kuvaustila mahdollistaa lähikuvien ottamisen jopa 2,5 cm päästä. Tekoäly mahdollistaa useiden kohteiden tunnistamisen samanaikaisesti ja lisätty todellisuus antaa hämärässä otetuille kuville uskomattoman terävän lopputuloksen.

Kaikkein tehokkain ja älykkäin

Mate 20 Pro:ssa on maailman ensimmäinen 7nm tekniikalla sekä dual-NPU:lla varustettu Kirin 980 tekoälyprosessori, joka lisää suorituskykyä, lisää nopeutta ja vähentää virrankulutusta huomattavasti. Android 9 -käyttöjärjestelmä sekä Huawein EMUI 9.0 -käyttöliittymä tekee uutuudesta entistä käyttäjäystävällisemmän.

Virtaa riittää myös muille

Huawei Mate 20 Pro on varustettu 4200mAh akulla ja puhelin latautuu uudella Huawei SuperCharge -pikalatauksella puolessa tunnissa jopa 70%. Mikä parasta, jos kaverilta loppuu puhelimesta akku, voit nyt käyttää omaa Huawei Mate 20 Pro:ta langattomana laturina ja antaa kaverille lisää virtaa.

Tunnistaudu sormenjäljellä tai kasvoilla

Huawei Mate 20 Pro tunnistaa käyttäjän supernopeasti, vain sekunnin murto-osassa koskettamalla näyttöä.  3D-kasvojentunnistusteknologialla tunnistaa sinut myös huippunopeasti ja turvallisesti, ja sen avulla voit lukita myös yksittäisiä sovelluksia.

Tyylikkyyttä ja kestävyyttä

Suuri 6,39 tuuman OLED -näyttö on kauniin kaarevaa ja kestävää 3D-lasia ja IP68-luokituksen ansiosta edes vesi tai pöly ei haittaa menoasi.

Tilaa nyt ennakkoon

Toimitukset alkaen 5.11.