Telia Personal Work – products and services for your business

TELIA DATAINFO OY

Henkilökohtaisen työn edelläkävijä

Telia Datainfo on Telian sataprosenttisesti omistama tytäryhtiö.

Laitteita yritysten yksilöllisiin tarpeisiin

Tarjoamme laitteita, palveluita ja sovelluksia, joiden avulla kaikenkokoiset yritykset voivat tehostaa toimintaansa ja parantaa henkilöstön tehokkuutta sekä työn mielekkyyttä. Haluamme omalla toiminnallamme edistää asiakasyritystemme henkilöstön ICT-hyvinvointia ja henkilökohtaisen työn digitalisointia.

Myymme tuotteitamme Telia-brändin alla, mutta olemme silti juridisesti oma yhtiömme. Pienenä toimijana pystymme vastaamaan ketterästi muuttuvan mobiilimaailman haasteisiin, ja samalla suuri emoyhtiö tuo meille vakautta. Viime vuosina liikevaihtomme, kannattavuutemme ja asiakastyytyväisyytemme ovatkin kasvaneet merkittävästi.

Me uskomme, että hyvinvoivat ihmiset tekevät menestyvän yrityksen. Liikkuva ja muuttuva työ edellyttää toimivia laitteita ja palveluita. Vapaus vaikuttaa omiin työvälineisiin luo tyytyväisyyttä, ja siksi tarjoammekin ratkaisuja, jotka mukautuvat joustavasti yksilön sekä työn tarpeisiin. Palvelemme sinua siellä missä ikinä töitä teetkin, oli se sitten konttorilla, lentokentällä tai kotona.