HUAWEI MateBook -tietokoneet nyt tilattavissa

Huawei MateBook  X

Tyylikäs ja kevyt tehopakkaus

MateBook X Pro on varusteltu modernilla 13.9” FullView -näytöllä, jossa on erittäin ohuet, lähes olemattomat reunat: näytön suhde rungon ulkomittoihin  on  huimat 91 prosenttia.

Enemmän tehoa sekä viihde- että työkäyttöön

HUAWEI MateBook X Pro kulkee helposti mukanasi missä tahansa: kannettava painaa vain 1.33 kiloa ja on 14.6mm ohut. Pienestä koosta huolimatta laitteesta löytyy tehoa: 8. Sukupolven Intel Core i7 8550U -prosessori ja erillinen NVIDIA GeForce MX150 -näytönohjain 2 gigatavun muistilla takaavat vahvan suorituskyvyn. Akun kestostakaan ei tarvitse huolehtia: MateBook X Pron suuren akun sekä virransäästöteknologian ansiosta voit nauttia jopa 12 tuntia videotoistoa.

Suojaa yksityisyyttäsi

Virtanäppäimessä on optimoitu BIOS-sormenjälkitunniste, jonka avulla koneen käynnistäminen ja kirjautuminen onnistuu alle 8 sekunnissa turvallisesti ja käyttäjäystävällisesti. Webkamera on upotettu huomaamattomasti HUAWEI MateBook X Pron näppäimistöön. Kameran saa piilotettua kokonaan, ja se nousee ylös painamalla näppäintä kun tarvitset kameraa.

Elokuvateatteri aina mukana

Huawein ja Dolbyn tyylikkäät neljä kaiutinta takaavat syvän basson ja kirkkaan diskantin niin, että kuulet äänen rikkaana ja terävänä. Dolby Atmos -äänentoistojärjestelmä minimoi vääristyneet äänet ja tuo esiin pienimmätkin vivahteet luoden lumoavan 3D -äänimaailman.

Helppo ja kätevä liitettävyys

MateBook X Prossa on USB-C laturi, eli voit ladata myös puhelimesi ja tablettisi samalla laturilla. Lataus onnistuu myös varavirtalähteellä. Myyntipaketissa tulee mukana MateDock 2 -telakka, mikä mahdollistaa mm. HDMI-, VGA- ja USB-A -liitännät.

Suuri näyttö pienessä koossa

Terävältä 1920×1080 Full HD-näytöltä näet pienetkin yksityiskohdat tarkasti, ja kapeiden reunusten ansiosta 14-tuuman MateBook D vastaa kooltaan 13.3-tuuman kannettavaa. Näytön suhde rungon ulkomittoihin on 81 prosenttia.

Tilaamaan

HUAWEI MateBook D

Kevyt ja tyylikäs kannettava

HUAWEI MateBook D 14″ on valmistettu tyylikkäästä metallipinnoitteesta. 1,47kg kevyt ja 15,8mm ohut kannettava sopii mainiosti myös matkakäyttöön sekä töissä että vapaa-ajalla.

Kirjaudu sisään sormenjäljellä

Käynnistä ja kirjaudu helposti yhdellä painalluksella. Virtanäppäimessä on BIOS-sormenjälkitunniste, jonka avulla koneen käynnistäminen ja kirjautuminen onnistuu alle 8 sekunnissa turvallisesti ja käyttäjäystävällisesti.

Älykäs suorituskyky ja tehokas akku

Älykäs 8. sukupolven Intel Core i5-8250U prosessori sekä erillinen NVIDIA GeForce MX150 -näytönohjain 2 gigatavun muistilla tarjoavat sulavaa ja nopeaa suorituskykyä, päästäen luovuutesi ja tuottavuutesi valloilleen. Suuri 57,4 WH akku sekä Huawein älykäs virransäästöteknologia mahdollistavat jopa 12 tuntia käyttöaikaa.

Uppoudu musiikin maailmaan

Neljä kaiutinta mahdollistaa syvän, resonoivan basson ja kirkkaan diskantin niin, että kuulet äänen kirkkaana ja terävänä. 3D Dolby Atmos -äänijärjestelmä antaa sinun keskittyä kaikkiin yksityiskohtiin häiriöttä.

Helppo ja kätevä liitettävyys

MateBook D:ssä on USB-C laturi, eli voit ladata myös puhelimesi ja tablettisi samalla laturilla. Lataus onnistuu myös varavirtalähteellä.

Tilaamaan