Nokian uudet mallit tilattavissa nyt ennakkoon

Nokian Barcelonassa julkaisemat uudet Nokia 6 ja Nokia 7 Plus -mallit ovat nyt tilattavissa ennakkoon.

Nokia 7 Plus: Luovaan työskentelyyn optimoitu lippulaivapuhelin

Luovaan työskentelyyn suunniteltu Nokia 7 Plus on uusi älypuhelin jonka näyttö, ominaisuudet ja muotoilu soveltuvat erinomaisesti vaikuttavan sisällön tuottamiseen.

Nokia 7 Plus -puhelimen kaksipuolinen kuvaustoiminto on varustettu kaksikennoisella takakameralla ja ZEISS-optiikalla. 12 megapikselin laajakulmainen ykköskamera ottaa loistavia kuvia niin heikossa valossa kuin kirkkaimmissa olosuhteissa ja 13 megapikselin 2x optisella zoomilla varustettu kakkoskamera taas takaa tarkan kuvan, vaikka olisitkin kauempana kuvauskohteesta.

Kaareva takaosa ja ohuet reunat mahdollistavat ison näytön edut tiivistettynä pienempään pakettiin. Tarkalla 6 tuuman 18:9 Full HD+ -näytöllä varustettu puhelin onkin saman levyinen kuin muut 5,5 tuumaset laitteet, mutta sen näytölle mahtuu enemmän sisältöä.

Nokia 7 Plussalla saat Androidin parhaat puolet sekä Googlen uusimmat palvelut

Android Onen avulla saat Googlen suunnittelemat ohjelmistot suoraan Nokia 7 plussaan. Helppokäyttöisellä käyttöliittymällä sinulla on käytössä kaikki tarvitsemasi palvelut ilman mitään turhaa.

Puhelin on saatavilla kahdella eri väriyhdistelmällä: musta/kupari ja valkoinen/kupari.

TILAAMAAN

Uusi Nokia 6: palkittu suosikkimalli kehittyi entistä paremmaksi

Vaikka uusi Nokia 6 perustuukin palkittuun edeltäjäänsä, sen aiempaa pienempään ja kestävään runkoon on pakattu entistä enemmän näyttäviä ominaisuuksia sekä suorituskykyä. Päivitetty Nokia 6 on mm. 60 % nopeampi kuin edeltäjänsä ja varustettu paremmalla kaksipuolisella kuvaustoiminolla sekä ZEISS-optiikalla.

Käyttöjärjestelmänä toimii helppokäyttöinen ja turvallinen Android Oreo™ ja Qualcomm® Snapdragon™ 630 -mobiilisuoritin taas pitää huolen siitä, että puhelin toimii aina nopeasti ja sulavasti.

Puhelin on saatavilla kolmessa tyylikkäässä väriyhdistelmässä: musta/kupari, valkoinen/rauta ja sininen/kulta.

TILAAMAAN