Telia Personal Work – products and services for your business

Microsoft Office 365,
Toimisto siellä missä sinäkin

TILAAMAAN

Tuttu toimisto muutti pilveen

Enää ei tarvitse odottaa että pääsee työpaikalle tietokoneen ääreen, vaan töitä voi tehdä missä ja milloin vain. Microsoftin ohjelmistojen pohjalle rakennettu Office 365 on todellinen tehopakkaus, jota käytät helposti niin luurista kuin läppäriltä ­– tällä paketilla aika ja paikka eivät sinua rajoita.

MAAILMAN SUOSITUIN TOIMISTOSOVELLUS ON NYT ENTISTÄKIN PAREMPI

Miksi pitäisi valita, kun voi saada kaiken kerralla. Office 365 -paketti sisältää kaikki toimistossa tarvittavat työkalut sähköposteista, tekstinhallintaan ja tiimityöskentelyvälineisiin. Yksi paketti palvelee koko firmaa, ja joustaa työntekijöiden määrän ja tarpeen mukaan. Lisäksi kun hankit sovelluksen palveluna, ei sinun tarvitse huolehtia ohjelmien päivityksestä, vaan sinulla on aina käytössäsi ohjelmien uusimmat versiot.

Tuttujen Wordien, Excelien ja PowerPointien lisäksi Office-pakettiin kuuluu nyt entistäkin enemmän. Nosta tiimityö aivan uudelle tasolle Microsoft Teams -sovelluksella, hyödynnä välitöntä SharePoint-, OneNote-, PowerBI- ja Planner-yhteyttä ja pidä työryhmäsi ajan tasalla samaan pakettiin kuuluvan sähköpostin integroinnin avulla.

TILAAMAAN

Haluatko saada lisätietoa? Jätä yhteydenottopyyntö