Telia Personal Work – products and services for your business

Sovellukset

Menevän ihmisen palvelut

Töissä ollaan jatkuvasti liikkeellä, joten laitteiden on pysyttävä menossa mukana. Käytä samaa sovellusta sujuvasti eri laitteissa ja eri tilanteissa – työpaikalla tietokoneella, taksissa kännykällä ja lounaalla tabletilla. Oikeilla sovelluksilla sinulla on kaikki tarvittava aina mukanasi ilman sitoutumista aikaan, paikkaan tai laitteeseen.

 

KAUPPAAN

Apit apuna arjessa

Miksi kantaa mukana koko työpöydän sisältöä, kun kaiken tarvittavan voi saada kätevästi appeina? Sovellukset yhdistävät tietokoneesi, kännykkäsi ja tablettisi yhdeksi joka paikan multityökaluksi, jolla viestittelet työkaverin kanssa myös etäpäivänä tai osallistut kokouksiin toiselta puolelta maailmaa. Kun samat tiedot ovat saatavilla jokaisella laitteella, on arki helpompaa.

Meidän kauttamme saat myös vahvan turva-aidan viruksia vastaan, jolloin voit tehdä töitä rauhassa tietäen, ettei mikään pääse sotkemaan työvirettäsi. Tutustu sovelluksiimme lisää ja laita arkesi rullaamaan.

KAUPPAAN
Uutiset

Kannattaako mobiililaitteet suojata?

F-Securen mukaan haittaohjelmien määrä on kasvanut vuosi vuodelta ja uusia haittaohjelmia syntyy jo yli 500 000 päivässä. Virukset ja haittaohjelmat leviävät nopeasti yrityksen sisäisiä ja ulkoisia kanavia pitkin, jo yksikin heikko lenkki firmassa voi aiheuttaa paljon vahinkoa.

Lue lisää
Uutiset

Laitteiden tietoturva kuntoon kesäksi

Usein unohdetaan, että haittaohjelmat uhkaavat tietokoneen lisäksi myös älypuhelinta. Vuoden 2017 aikana mobiililaitteiden haittaohjelmien määrä kasvoi 200 prosenttia. Monet kuvittelevat toimivansa turvallisesti, mutta lankeavat silti ansoihin, jotka olisivat helposti vältettävissä.

Lue lisää
Blogit

Älä astu tietoturva-ansaan

Usein unohdetaan, että haittaohjelmat uhkaavat tietokoneen lisäksi myös älypuhelinta. Tiesitkö esimerkiksi sitä, että vuoden 2017 aikana mobiililaitteiden haittaohjelmien määrä kasvoi 200 prosenttia. Monet kuvittelevat toimivansa turvallisesti, mutta lankeavat silti ansoihin, jotka olisivat helposti vältettävissä.

Lue lisää
Referenssit

Office 365 Sairaalaklovnien toiminnan apuna

Vaikka ulospäin Sairaalaklovnien toiminta näyttääkin lähinnä pöhköilyltä, tarvitaan hassuttelun taustalle järjestäytynyttä toimintaa. Pitääkseen toimintansa ruodussa, Sairaalaklovnit ottivat Telialta avukseen Microsoftin Office 365 -toimistopaketin.

Lue lisää
Referenssit

Ilveksen fanikokemus nousi uudelle tasolle

Ilveksen ja Telian yhteistyö käynnistyi syksyllä 2017. Yhteisenä tavoitteena oli löytää uudenlaisia keinoja jääkiekon katselukokemuksen rikastamiseen niin halleilla kuin kotisohvilla digitaalisuuden avulla.

Lue lisää