Samsung julkaisi S10, S10+ ja S10e -puhelimet, tilaa jo ennakkoon!

10 vuotta sitten Samsung julkaisi ensimmäisen Galaxy S -puhelimen. Joka vuosi Samsung on julkaissut entistä kehittyneemmän ja yhä innovatiivisemmilla ominaisuuksilla varustetun uuden Galaxy S -mallin. Kymmenes Samsung Galaxy S -malli pysyy uskollisena tuoteperheelleen tuoden uusia ja innovatiivisia ominaisuuksia.

Galaxy S10 erottuu massasta. S10:ssä on uraauurtava Infinity-O -näyttö, näyttöön upotettu sormenjälkilukija sekä ammattilaistason kamerat. Wireless PowerShare -ominaisuudella voit jakaa langattomasti virtaa puhelimestasi.

Uudenlainen näyttö mukautuu automaattisesti valaistusolosuhteisiin ympärilläsi ja optimoi värisävyt dynaamisesti ruudun sisällön mukaan.

Galaxy S10 ja S10+ -malleissa on uusi näyttöön upotettu, ultraääntä käyttävä sormenjälkilukija, joka huolehtii  puhelimesi sisällön suojauksesta ja tunnistaa sormenjälkesi, vaikka sormesi tai näyttö olisi kostea tai likainen.

Uudesta Galaxy S10:stä on kolme eri mallia: Galaxy S10e tasaisella näytöllä, Galaxy S10 Infinity-näytöllä ja Galaxy S10+ suuremmalla Infinitynäytöllä sekä kehittyneemmällä selfie-kameralla.

Tutustu uusiin malleihin ja tilaa ennakkoon

Ennakkotilaajan etuna saat uudet langattomat Galaxy Buds -kuulokkeet (arvo 159 €) kaupan päälle, kun ennakkotilaat Nordic Approved Galaxy S10:n tai S10+:n. Kampanja on voimassa 20.2.–7.3.2019.

Toimi näin saadaksesi kuulokkeet:
  1. Avaa Samsung Members -sovellus uudella Galaxy-puhelimellasi ja kirjaudu sisään Samsung-tililläsi.
  2. Kampanjaan kuuluvat Galaxy Buds -kuulokkeet voi lunastaa Samsung Members -sovelluksen kautta 8.-31.3.2019 välisenä aikana.
  3. Valitse Galaxy Buds -kampanja napauttamalla kuvaketta. Otathan huomioon, että voi mennä jopa 3 päivää ennen kuin kampanja näkyy sovelluksessa.
  4. Syötä henkilötietosi sekä uuden Galaxy S10:n tai S10+:n IMEI-numero, joka on ilmoitettu puhelimen asetuksissa tai pakkauksessa. Liitä mukaan myös kuitti tai tilausvahvistus, joka osoittaa, että olet ostanut tuotteen kampanja-aikana.
  5. Vahvistus oston rekisteröinnistä lähetetään sähköpostiisi. Vahvistus tarkoittaa, että tilauksesi on käsittelyssä ja antamasi tiedot tarkastetaan. Mikäli kampanjan kriteerit eivät täyty, sinuun otetaan yhteyttä. Mikäli kriteerit täyttyvät, Galaxy Buds -kuulokkeet lähetetään ilmoittamaasi osoitteeseen viimeistään 30.4.
  6. Kukin asiakas voi hyödyntää kampanjan kerran ja kampanja on voimassa ainoastaan ostoksille, jotka on tehty ilmoitettuna kampanja-aikana 20.2.-7.3.2019. Mikäli kauppa peruuntuu ja asiakas palauttaa puhelimen, myös kuulokkeet on palautettava.
  7. Jos sinulla on kysyttävää kampanjasta, ota yhteyttä Samsungin asiakaspalveluun numeroon 0306227512.
  8. Kampanjaa ei voi yhdistää muihin kampanjoihin eikä kampanjatuotetta vaihdeta rahaksi.

Kampanja voimassa Samsung Galaxy S10:n ja S10+:n oston yhteydessä Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa (Nordic Approved). Kampanja koskee 20.2.–7.3.2019 tehtyjä ostoksia eikä sitä voida yhdistää muihin kampanjoihin. Arvo 159 €. Galaxy Buds -kuulokkeiden saaminen edellyttää oston rekisteröintiä Samsung Members -sovelluksessa Samsung-tilille kirjautuneena. Kuulokkeet voi lunastaa Samsung Members -sovelluksen kautta 8.-31.3.2019 välisenä aikana. Langattomat Galaxy Buds -kuulokkeet toimitetaan erikseen eikä yhdessä puhelintoimituksen kanssa. Jos kauppa peruuntuu ja puhelin palautetaan, myös kuulokkeet on palautettava. Jos näin ei toimita, kuulokkeiden arvo (159 €) veloitetaan asiakkaalta erikseen jälkikäteen. Toimitukset vain Pohjoismaihin. Kampanja on voimassa mainittuna kampanja-aikana tai niin kauan kuin tavaraa riittää.