Tutustu uusiin Microsoft Surface -laitteisiin ja tilaa omasi

Microsoft julkaisi viime vuoden lopulla uudet Surface-tuotteet: Surface Pro 6:n, Surface Laptop 2:n sekä Surface Studio 2:n. Tuotteiden toimitukset alkoivat tällä viikolla.

Surface pro 6

Surface Pro 6:lla voit työskennellä melkeinpä missä tahansa. Neliydinprosessorilla varustettu Surface Pro 6 on uskomattoman kätevä työkalu, joka yhdistää laadukkaan kannettavan tietokoneen tehokkuuden ja tableteista tutun vaivattomuuden. Keveytensä ansiosta se kulkee helposti mukana ja kosketusnäytöllä varustettua kannettavaa tietokonetta voi käyttää koskettamalla tai kynällä.

Surface Laptop 2

Ohut, kevyt ja tyylikäs Surface Laptop 2 mahtuu helposti laukkuun ja kulkee mukana koko päivän ajan 14,5 tuntia kestävän akkunsa ansiosta. Nopea ja helppo siirtyminen auttaa ideoiden työstämistä 13,5 tuuman vuorovaikutteisessa kosketusnäytössä. Surface Laptop 2 on yhdistelmä suorituskykyä ja tyylikästä muotoilua. Kahdeksannen sukupolven Intel-prosessorin ansiosta Surface Laptop 2 on edeltäjäänsä peräti 85 prosenttia nopeampi.

Surface Studio 2

Surface Studio 2 sopii luovaan työhön. Surface Studio 2 luo työpöydästä huippulaadukkaan studion, jonka avulla tarkkuutta vaativa kuvankäsittely ja mallintaminen onnistuvat vaivattomasti. Surface Studio 2 käsittelee tiedostot 50 prosenttia edeltäjäänsä nopeammin. Surface Studio 2:n näyttö toistaa 13,5 miljoonan pikselin tarkkuudella värimaailman ennennäkemättömällä tavalla.

Tutustu Surface-tuotteisiin täällä