Telia Personal Work – products and services for your business

SOUNDTRACK Business,
yrityksesi
kuuloinen soundi

TULOSSA PIAN

NUPIT KAAKKOON

Oikea musiikki oikeassa paikassa tuo hyvää mieltä ja parantaa asiakaskokemusta. Valitse Soundtrack Business-sovelluksen valmiista listoista yrityksen tiloihin ja tapahtumiin sopivat soundit. Tai ryhdy oman yrityksesi DJ:ksi ja käytä omia gruuvaavia Spotify-soittolistojasi, joiden parissa myös asiakkaasi hengailevat mielellään.

Oikeat biisit oikeaan aikaan

Taustamusiikki on kysyttyä kamaa ja parantaa asiakaskokemusta, mutta harvoilla on työpäivän lomassa aikaa valikoida tilanteeseen sopivaa musiikkia. Soundtrack Business poistaa tämä ongelman: yhdistä Soundtrack Business kalenteriisi, ja sovellus valitsee soittolistoja kalenterin tapahtumien ja kellonajan mukaan. Näin voitte duuniporukalla popittaa huolella ennen aukioloaikaa, ja ovien auetessa musa vaihtuu automaattisesti asiakkaiden korviin sopivaksi taustamelodiaksi, ilman että kenenkään tarvitsee sitä muistaa vaihtaa.

VALMIIT SOITTOLISTAT

Soundtrack Business sisältää valmiiden soittolistojen lisäksi myös laajoja 40 tunnin soundtrackeja, joista voit valita sopivan fiiliksen tai vaikkapa sesongin mukaan. Listat on suunniteltu niin, ettei kenenkään tarvitse kuunnella loopilla kuluneita renkutuksia, eikä yksikään biisi tule saman päivän aikana kahdesti. Sovellus myös suosittelee mitä musiikkia sinun kannatta soittaa milloinkin ja millaisille asiakkaille.

YKSI VAI USEAMPI TOIMIPISTE?

Valitse yrityksellesi sopiva Soundtrack Business –lisenssien määrä toistopaikkojesi määrän mukaan. Yksi lisenssi kattaa yhden toistopaikan musiikintoisto-oikeudet.

PALVELUN KÄYTTÖÖNOTTO

Palvelu toimii iOS-. Android- sekä Windows-käyttöjärjestelmillä ja on saatavilla niin mobiililaitteisiin kuin tietokoneille. Palvelun käyttöönotossa tarvitset vain toimivan nettiyhteyden sekä laitteen, jolla aiot toistaa musiikkia. Itse musiikin toistamiseen nettiyhteys ei ole välttämätön, vaan voit toistaa musiikkia myös offline-tilassa.

Musiikin soittaminen julkisissa tiloissa on luvanvaraista toimintaa. Ainut mistä sinun tulee huolehtia Soundtrack Busineksen kanssa, välttyäksesi hankaluuksilta jatkossa, on Teostolle ja Gramexille maksettavat taustamusiikin esitysluvat. Luvat hankit kätevästi alla olevan linkin kautta.

 

LUVAT KUNTOON