Kiertotaloutta tukemassa yksi suojakuori kerrallaan

Kierrätys on varmaankin melkein jokaiselle tuttu käsite, ja tiettyjen asioiden kierrätyksestä on tullut monelle jopa rutiini ja osa tavallista arkea. Vaikka emme sitä aina ajattele, tuemme kiertotaloutta joka kerta kun viemme lehdet roskakatoksen paperinkeräykseen tai palautamme panttipullot kauppaan. Monesti myös ostamme kierrätetyista materiaaleista valmistettuja tuotteita sitä sen kummemmin ajattelematta kuten WC-paperia, sanomalehtiä, juomatölkkejä ja jopa vaatteita. Kiertotalouden tukeminen näiden arkisten valintojen avulla on vaivatonta ja teemmekin joka päivä ekologisia valintoja.

Mutta miten ekologisuus ja kestävyys toimii kun menemme kodin ulkopuolelle, esimerkiksi yritysmaailmaan? Kuinka kuluttaja voi tietää miten suuryritys toimii esimerkiksi alihankkijatasolla? Ei voikaan. Me Telialla tosin teemme tämän helpoksi. Telia on asettanut itselleen erittäin kunnianhimoiset ympäristötavoitteet jotka eivät koske pelkästään Teliaa vaan koko arvoketjuamme, aina alihankkijoista asiakkaisiin asti. Näiden tavoitteiden saavuttamiseksi panostamme entistä enemmän ilmastoystävällisiin vaihtoehtoihin. Yksi uusista tulokkaista meidän tarvikearsenaalissa onkin Nordic Elements-suojakotelot, jotka asettavat tuotteilleen erittäin korkeat standardit ja jokainen osa heidän tuotteiden elinkaaresta onkin tarkasti optimoitu erinäisten sertifikaattien ja ympäristömerkintöjen avulla. Tämän myötä tarjoamme asiakkaillemme tietoisen vihreän valinnan myös tarvikevalikoimassa, joka ei tingi ulkonäön tai käytännöllisyyden kustannuksella.

Kestävyyden tavoittamiseksi materiaaleina Nordic Elements-tuotteissa käytetään ympäristöystävällisiä sekä kierrätettyjä materiaaleja aina kun vain mahdollista. Heidän kankaissa käytettävä polyesteri on valmistettu 100% kierrätetystä uusiomateriaalista kuten esim. vesipulloista ja heidän käyttämänsä nahka puolestaan on ruokateollisuudesta peräisin oleva sivutuote. Valmistuksessa käytetään kierrätettyjen materiaaalien lisäksi myös vesivoimasta sekä maalämmöstä johdettua uusiutuvaa energiaa. Kaiken tämän kokonaisuuden kruunaa maanläheinen ja raikas pohjoismaalainen design.

Uusiutuvasta energiasta puheen ollen, tiesitkö että voit ladata puhelintasi aurinkoenergialla sekä kotioloissa että tien päällä tai jopa telttaretkellä? Vihreästä valikoimastamme löytyy nimittäin myös aurinkokennoilla toimivia latureita ja varavirtalähteitä, joilla varmistat että laitteissasi on virtaa jopa silloin kun sitä ei olisi muuten saatavilla. Tehokkaiden aurinkopaneelien avulla varmistat, että sinulla riittää virtaa olosuhteista riippumatta.

Joka ikinen Nordic Elements-tuote on uniikki eikä ole olemassa kahta samanlaista. Tuotteisiin käytetään luonnollisia materiaaleja jonka johdosta jokainen käsintehty tuote on yksilöllinen. Kestävyyden tavoittamiseksi materiaaleina käytetään ympäristöystävällisiä sekä kierrätettyjä materiaaleja aina kun vain mahdollista.

Nordic Elements-tuotteet ovat sekä visuaalisesti että arvomaailmaltaan trendikkäitä ja ajankohtaisia. Suojaa puhelimesi tyylikkäästi kestävällä ja vastuullisella designilla.