Telia Personal Work – products and services for your business

Roaming palvelut – Goodspeed

Kysy lisää

Maailmanmatkaaja, netti matkustaa nyt taskussasi

Enää ulkomailla työskentely ei tarkoita pätkivää verkkoyhteyttä ja pilviin nousevaa hintalappua. Goodspeed on roaming-palvelulaite, jolla verkkoa voi käyttää kaikissa olosuhteissa tietoturvallisesti, ja vieläpä ennustettavilla kustannuksilla.

Goodspeed toimii ympäri maapalloa

Goodspeed-roaming-palvelulaite toimii lähes kaikkialla maailmassa. Sen kanssa datan käytön kulut eivät heittele, sillä kuukausimaksu on kiinteä.

Julkisten langattomien verkkoyhteyksien varassa ei aina ole turvallisinta käsitellä luottamuksellisia yrityssisältöjä. Siksi Goodspeed tuo myös tietoturvan maailmalle matkustajan mukana.

Goodspeed-päätelaitteessa on useita SIM-korttipaikkoja. Niihin tilataan Goodspeedin omat maa- tai aluekohtaiset SIM-kortit tarpeen mukaan. Korttien vaihto on helppoa, ja laitteessa voi olla samaan aikaan aktiivisena jopa yhdeksän SIM-korttia.

Näin Goodspeed toimii

Kun saavut kohdemaahan, käynnistä laite ja kirjaudu Goodspeed-palvelun wifiin ennakkoasetusten mukaisesti.

Palvelu perustuu päiväkohtaiseen dataliikenteeseen. Päiväpassi sisältää kiinteän määrän mobiilidataa, esimerkiksi 1GB verran. Maakohtainen Päiväpassi aktivoituu automaattisesti, kun laite kytkeytyy kohdemaan mobiiliverkkoon, ja on voimassa paikallisen vuorokauden vaihtumiseen saakka.

Omaa Goodspeed-palvelua voi hallita keskitetystä laitehallintaportaalista.

Goodspeedin roaming-palveluun kuuluu

  • Langaton Goodspeed-reititin
  • Goodspeed-kuukausipalvelu
  • Goodspeed-hallintaportaali
  • Laitekohtaisesti vapaasti valittavat maakohtaiset Goodspeed-SIM-kortit
Ota yhteyttä