Telia Personal Work – products and services for your business

Täyspalvelu, kiitos

Digi on uusi musta, joten jos et vielä ole päivittänyt yritystäsi tähän päivään nyt on sen aika. Toimivat palvelut lisäävät työmukavuutta ja tehostavat työntekoa. Siirtämällä yrityksesi laitehankinnat, sovellusvalinnat ja käyttäjäpalvelut ammattilaisten osaaviin käsiin, nautit digimaailman parhaasta täyspalvelusta joka päivä.

Laitteet ja palvelut tukemaan elämää

Me uskomme, että tylsältäkin tuntuva IT tuo hyvinvointia ja loppupeleissä myös luo menestyvän yrityksen. Työn räätälöiminen henkilökohtaiseen elämään sopivaksi nimittäin nostaa työntekijöiden motivaatiota ja lisää sitoutumista tehtäviin. Jotta työnteko sujuu missä ja milloin vain, ovat toimivat työvälineet kaiken a ja o. Ota haltuusi sovellukset, laitteet, tarvikkeet sekä käyttäjäpalvelut ja mahdollista yrityksellesi entistä henkilökohtaisempi tapa tehdä töitä.

Blogit

Näin puhelimesi selviää hengissä loman yli

Kesä on aktiivista aikaa, eikä puhelin aina pysy menossa mukana. Kännykkä plumpsahtaa helposti laiturilta veteen tai hautautuu rantahiekkaan kesken auringonpalvomisen. Näppärillä lisätarvikkeilla suojaat laitteesi kesän kolhuilta.

Lue lisää
Blogit

Elämään integroituja mobiililaitteita, kiitos!

ICT:n vaikutus työhyvinvointiin on perustunut aikaisemmin vain arvauksiin, mutta nyt olemme tehneet aiheesta ensimmäisen tutkimuksen. Tuloksista voidaan todeta, että ICT-hyvinvointi on tärkeää, jonka todistavat lähes 100 kyselyymme vastannutta yrityspäättäjää.

Lue lisää
Blogit

Johtojen ja adapterien armoilla

Täydellinen langattomuus on vielä kaukainen haave tietokoneen ja kännykän käyttäjien arjessa. Silti usein unohdamme näiden laitteiden toimimisen mahdollistavat lisäosat, joita ilman olisimme pulassa.

Lue lisää
Blogit

Haloo! Kuuluuko?

Toimistoarki on välillä yhtä sirkusta, jossa työntekijä keskeytetään vähän väliä milloin minkäkin kysymyksen tai kommentin takia. Tässä tohinassa intensiivinen työnteko on hankalaa, ja siksi onkin selvää, että tarvitaan toimivia kuulokkeita työrauhan turvaamiseksi.

Lue lisää
Blogit

Omistaminen on so last season

Kaupunkifillarilla työpalaveriin, kyyti juhliin Uberilta ja reissuun asunto Airbnb:stä. Palvelut ovat osa arkeamme, mutta miksi puhelimet ja tietokoneet halutaan yhä omistaa, kun nekin voisi ostaa palveluna?

Lue lisää
Blogit

Kaikki mulle heti nyt

Kun antaa ensin pikkusormen, niin sen jälkeen lähtee koko käsi. Näin on käynyt myös työelämässä, jossa hommia tehdään yhä enemmän henkilökohtaisten mieltymysten mukaisesti. Meistä on tullut tällä saralla ahneita ja yhä vaativampia, mutta niin sen pitää ollakin.

Lue lisää
Referenssit

Sujuvampia työpäiviä sekä asiakkaille että omalle henkilöstölle

Kun yritys tarjoaa asiakkailleen tuotteena parempia työpäiviä ja niitä tukevia palveluita, olisi outoa jos oman henkilöstön arki ei olisi yhtälailla jouhevaa. Tämän takia Sininen Meteoriitti hankkii työntekijöilleen laitteet palveluna Telialta.

Lue lisää
Referenssit

Telia mukana startup-yritys Meetingpackage.comin kasvussa

MeetingPackage.com on tehnyt juuri sen, mitä startup-yrityksiltä nykypäivänä odotetaan: laajentunut kovaa tahtia ulkomaille. Nousujohtoinen yritys tarvitsee maailmanvalloitusta varten myös toimivat työvälineet.  Sellaiset MeetingPackage päätti hankkia Telialta.

Lue lisää